EMIL BOC: Proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc este TOTAL NECONSTITUTIONAL

Primarul Clujului, EMIL BOC, spune ca proiectul de autonomie a Tinutului Secuiesc prezentat de UDMR este doar o forma a politicienilor maghiari de a aduna voturi si este gandit strategic odata cu organizarea referendumului din Scotia.

“In primul rand, ei au crezut ca daca isi lanseaza proiectul in ziua referendumului din Scotia, daca va trece vor fi pe cai mari. Ghinion! Scotia a spus nu, Europa rasufla usurata, cel putin pentru moment. Daca incepi masuri secesioniste in Uniunea Europeana, se deschide Cutia Pandorei, ceea ce e foarte riscant. Bine ca s-a rezolvat”, a declarat Boc la postul B1 TV.

Citeste si: PNL Harghita: Proiectul UDMR este parte a unui PROGRAM cu tinta finala AUTONOMIA TRANSILVANIEI

“Este o tema de campanie pentru UDMR in aceasta perioada. Dar si din avion daca te uiti, vezi ca acest proiect este NECONSTITUTIONAL cap-coada. N-are nicio sansa sa intre in vigoare cat este valabila aceasta Constitutie. Cred ca e produsul politicienilor maghiari pentru a-si castiga voturi”, a completat edilul Clujului.

Citeste si: MIRCEA DUSA: Prevederea ca elevii romanii trebuie sa invete LIMBA MAGHIARA nu este buna nici pentru o GLUMA PROASTA

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro