Emil Boc s-a batut cu perne la Cluj Never Sleeps: M-am trezit cu o perna portocalie in mana. VIDEO

Primarul de Cluj, Emil Boc, s-a batut cu perne in centrul orasului, in cadrul manifestatiei  “Cluj Never Sleeps”, organizata vineri cu prilejul solstitiului de vara.

Boc a ajuns pe strada M. Kogalniceanu din centrul orasului Cluj in cursul serii, iar bataia cu perne a fost o surpriza pentru edilul democrat-liberal, care credea ca totul se desfasoara numai intre studenti. Numai ca s-a trezit cu o perna portocalie in brate, iar bataia cu perne care a urmat i-a amintit de perioada studentiei.

“Nu stiam de aceasta surpriza pe care mi-au pregatit-o cei care s-au ocupat de Cluj Never Sleeps pe strada Kogalniceanu. A fost o confruntare pe care nu am prevazut-o. Era o bataie cu perne intre studenti, si m-am trezit cu o perna portocalie in mana. S-a dat startul la bataia cu perne, si nu puteam sa refuz sa nu apar blazonul portocaliu. Am dat, am si primit, am incercat sa ma apar, dar si sa atac. Mi-am amintit de studentie, a fost o traditie frumoasa, o amintire din viata de licean sau student. Cine a fost student caminist nu cred ca a ratat vreo bataie cu perne. Mi-am amintit de vremurile in care eram la internat la Liceul sincai sau in caminul de pe strada Avram Iancu, ca si student, unde erau batai cu perne in toata regula”, a spus Boc.

Proiectul “Cluj Never Sleeps” s-a desfasurat vineri, timp de 24 de ore, in centrul Clujului, aseara fiind prezentate mai multe spectacole de dansuri salsa sau tango. “Cluj Never Sleeps” a fost un proiect derulat cu prilejul solstitiului de vara, cea mai lunga zi a anului.

Foto-Video: RTV