Emil Constantinescu a fost implicat intr-un accident rutier la Johannesburg

Delegatia Romaniei prezenta la funeraliile lui Nelson Mandela a avut parte de o calatorie cu peripetii, fostul presedinte Emil Constantinescu fiind implicat intr-un accident de masina in Johannesburg.

Constantinescu a povestit, pentru jurnalistii de la postul Realitatea Tv, ca masina care il transporta la ceremoniile de pe stadionul Johannesburg a fost implicata intr-un usor accident rutier.

Fostul presedinte al Romaniei a relatat ca, din cauza carosabilului umed, soferul a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat si s-a izbit de un parapet.

Emil Constantinescu a scapat nevatamat si a ajuns la timp pentru a asista la comemorari.

Premierul Victor Ponta si Emil Constantinescu au participat, marti, la ceremonia omagiala destinata fostului presedinte sud-african Nelson Mandela, care a murit, joi seara, la varsta de 95 de ani. Funeraliile celui mai important lider de culoare de pe Continentul Negru vor avea loc duminica.

Din delegatia Romania prezenta la Johannesburg ar fi trebuit sa faca parte si Ion Iliescu, insa fostul presedinte a declinat invitatia primita de la Victor Ponta motivand distanta lunga si oboseala presupusa de calatoria intre Bucuresti si Africa de Sud.

Sursa foto: realitatea.net