Eminem, la un pas de moarte! Dezvăluirile artistului din cartea sa biografică

Eminem că a fost la un pas de moarte într-o perioada în care ajunsese să ia 30 de pastile de Vicodin pe zi. Informaţia a apărut într-o nouă biografie despre celebrul cântăreţ.

Eminem a fost dus de urgență la spital după ce a consumat echivalentul a patru plicuri de heroină. 2007 este anul în care Eminem era să își piardă viața. “Organele îmi cedau: ficatul, rinichii. Urma să fac dializă, nu credeau că o să supraviețuiesc, credeau că o să mor”, a spus artistul. A încercat să se lase de medicamente de mai multe ori, însă de fiecare data își găsea alinarea în aceste pastile nocive.

Pe lângă cele 30 de pastile de Vicodin, rapperul ajunsese să consume până la 60 de pastile de Valium într-o singura zi.

Citește și: KEANU REEVES S-A AFIȘAT PE COVORUL ROȘU LA BRAȚUL UNEI IUBITE, PENTRU PRIMA DATĂ ÎN 35 DE ANI! FOTO ÎN ARTICOL

Vicodin este un medicament pe bază de acetaminofen și Hidrocodon, ce se administrează pentru remedierea senzațiilor dureroase moderate și a celor severe. Valium, cunoscut în Romania sub denumirea de Diazepam, este este utilizat pentru tratarea mai multor afecțiuni, printre care tulburarea de anxietate, sindromul de abstinență alcoolică, sindromul de abstinență la benzodiazepine, spasmele musculare, crizele epileptice, insomnia și sindromul Wittmaack-Ekbom.

Sursa foto: tmz