Emisiunea lui MOISE GURAN de la TVR, SCOASA din noua grila de programe a postului

Emisiunea ”Biziday” realizata de jurnalistul MOISE GURAN nu a mai primit aprobarea conducerii institutiei pentru noua grila de programe, potrivit unor surse din piata media citate de reportervirtual.ro.

Astfel, telespectatorii televiziunii publice nu se vor mai putea intalni din aceasta toamna cu MOISE GURAN si cu emisiunea sa pe teme economice.

MOISE GURAN a deranjat de mai multe ori guvernarile prin analizele sale critice, dar corecte din punct de vedere jurnalistic, fata de felul in care politicienii puterii administreaza resursele bugetare. Mai mult, intr-un interviu realizat in urma cu exact un an cu prim-ministrul VICTOR PONTA, jurnalistul nu l-a menajat deloc pe acesta pe tema scandalului Rosia Montana.

Citeste si: GRILA DE TOAMNA LA TV: Suleyman Magnificul, la concurenta cu X Factor si Vocea Romaniei

”Lichidarea” lui MOISE GURAN de la TVR poate fi ”trofeul” pe care STELIAN TANASE i-l ofera lui VICTOR PONTA pentru a nu-si pierde postul din fruntea televiziunii publice, scrie reportervirtual.ro.

Citeste si: Stelian Tanase, seful TVR, invitat la audieri in Parlament, dupa ce a acuzat presiuni din partea PSD la adresa Televiziunii Romane

MOISE GURAN este unul dintre cei mai cunoscuti realizatori de emisiuni de televiziune pe teme economice din Romania. In toamna anului 2010, MOISE GURAN a demisionat de la postul de televiziune Antena 3, dupa mai multi ani petrecuti in trustul Intact. Pe langa emisiunea de la televiziunea publica, MOISE GURAN este administratorul site-ului biziday.ro si realizatorul unei emisiuni radio la postul Europa FM.

Sursa foto: ele.ro