Emisiunile “Biziday”, “Vorbeste liber”, “Foc incrucisat” si “Starea natiei” RAMAN in grila TVR

PRESEDINTE, COMISIA DE CULTURA, SENAT, GEORGICA SEVERIN, PSD, PROIECT DE LEGE, SEPARARE, FUNCTII, PRESEDINTE, CA, TVR, DIRECTOR GENERAL, ALOCARE DE FONDURI, TRANSMITERE, COMPETITII SPORTIVE

Emisiunile “Biziday”, “Vorbeste liber”, “Foc incrucisat” si “Starea natiei” vor RAMANE in continuare in grila TVR, se arata intr-un comunicat al televiziunii publice transmis vineri presei.

“Incepand de luni, 22 septembrie, canalele TVR vor functiona in baza grilelor de programe aprobate prin Programul de Redresare economica si Memorandumul din 2012”, se arata in comunicat.

Citeste si: Emisiunea lui MOISE GURAN de la TVR, SCOASA din noua grila de programe a postului

Decizia a fost luata vineri de Comitetul Director (CD) si va fi inaintata, spre informare, luni, Consiliului de Administratie (CA) al TVR.

Citeste si: Stelian Tanase, seful TVR, invitat la audieri in Parlament, dupa ce a acuzat presiuni din partea PSD la adresa Televiziunii Romane

Potrivit sursei citate, masura a fost discutata in cadrul unui grup de lucru infiintat prin hotararea CA, grup alcatuit din membri CA si CD, care s-a intrunit vineri intr-o prima sedinta.