Instanta admite ELIBERAREA CONDITIONATA pentru MM STOICA. UPDATE

Judecatoria Sector 4 a luat luni in discutie cererea de ELIBERARE CONDITIONATA a lui MIHAI STOICA, fost manager general al STELEI BUCURESTI, si urmeaza sa decida daca acesta va fi pus in libertate dupa ce a executat aproape doi ani din pedeapsa de trei ani si sase luni primita in DOSARUL TRANSFERURILOR, informeaza Mediafax.

UPDATE 17.10 Judecatoria Sectorului 4 a admis, luni, cererea de ELIBERARE CONDITIONATA din inchisoare a lui MIHAI STOICA, fost manager al clubului Steaua Bucuresti, care executa la Penitenciarul Jilava o condamnare de 3 ani si 6 luni primita in DOSARUL TRANSFERURILOR LA FOTBAL.

Decizia nu este definitiva si poate fi contestata de DNA.

MIHAI STOICA, fost manager al clubului Steaua Bucuresti, a primit in decembrie 2015 aviz favorabil din partea unei comisii de la Penitenciarul Jilava pentru a fi eliberat conditionat, dupa ce a executat un an si noua luni din condamnarea de 3 ani si 6 luni.

Pana in prezent, trei condamnati din acest dosar au fost eliberati conditionat — Jean Padureanu, George Copos si Gheorghe Popescu. Si Ioan Becali a primit o decizie favorabila pentru eliberare, insa decizia nu este definitiva.

MIHAI STOICA a fost dus din Penitenciarul Jilava la Judecatoria Sectorului 4 pentru a fi prezent la judecarea propunerii de ELIBERARE CONDITIONATA.  Cererea a ajuns la instanta in 9 decembrie 2015, dupa ce Comisia de la Penitenciarul Jilava a constatat ca fostul manager general al FC STEAUA BUCURESTI intruneste conditiile necesare pentru a fi ELIBERAT CONDITIONAT. 

CITESTE SI: DOSARUL TRANSFERURILOR: GIGI NETOIU VA FI ELIBERAT CONDITIONAT

Judecatoria Sectorului 4 a luat luni in dezbatere cauza, urmand sa decida daca admite sau respinge propunerea de ELIBERARE CONDITIONATA a lui MIHAI STOICA. Decizia pe care o va lua Judecatoria Sectorului 4 nu va fi definitiva, ci va putea fi contestata la Tribunalul Bucuresti, care in final va dispune cu privire la ELIBERAREA CONDITIONATA.

Fostul manager general al FC STEAUA ar putea parasi penitenciarul doar dupa o decizie definitiva privind eliberarea sa conditionata. MIHAI STOICA executa din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare primita in DOSARUL TRANSFERURILOR.

Sursa foto: sport