EMOTIONANT. Ce a facut o leoaica cu acest pui de babuin dupa ce i-a ucis mama. GALERIE FOTO

Natura este un loc unde doar cei puternici supravietuiesc! Este si cazul savanei africane, acolo unde LEII domina autoritar si devoreaza tot ce prind in cale. Totusi, cateodata se intampla si lucruri pur si simplu uimitoare, care ne lasa fara replica!

In timpul unei excursii de 16 zile in Botswana, fotograful Evan Schiller a surprins un astfel de moment ce pare desprins din filme. El a capturat pe pelicula intalnirea cu adevarat dramatica dintre un PUI DE BABUIN si o LEOAICA.

Dupa ce i-a ucis mama, felina a observat ca de ea este agatat si puiul acesteia. Ceea ce s-a petrecut in continuare l-a lasat fara cuvinte pe Schiller. Evenimentul a fost descris de sotia sa, Lisa Holzwarth:

Citeste si: INTALNIREA EMOTIONANTA DINTRE UN BARBAT SI CATIVA LEI. VIDEO

“LEOAICA a carat apoi PUIUL DE BABUIN in gura (la acel moment il putea inghiti fara nici o problema) si l-a pus jos, pe pamant, in fata ei. Ce s-a petrecut apoi ne-a lasat fara replica-puiul, intr-un alt moment instinctual, a apucat pieptul LEOAICEI si a incercat sa suga…LEOAICA a fost atat de blanda cat poate fi o felina de 160 de kg cu un PUI DE BABUIN de nici 2 kg”, informeaza Huffington Post.

Nu se stie daca l-ar fi ucis pe micutul BABUIN, cert este ca dupa cateva ore LEOAICA a trebuit sa se apere de avansurile sexuale ale masculilor, timp in care tatal maimutei a reusit sa il salveze si sa se catere cu el intr-un copac. “Imi place sa cred ca micutul a supravietuit cu ajutorul trupei sale. Era viu si in siguranta in bratele tatalui sau cand am plecat si asa imi place sa mi-l amintesc. Orice s-ar intampla, el ramane o sursa de inspiratie si o amintire ca viata este fragila”, a mai precizat sotia lui Evan Schiller.

Sursa foto: huffingtonpost.com