EMOTIONANT ED SHEERAN i-a indeplinit ULTIMA DORINTA unei FANE aflate pe MOARTE

Una dintre ultimele dorinte ale lui Channan Petrides, o tanara de 22 de ani afectata de o boala in faza terminala, a fost sa mearga la un concert al cantaretului sau favorit, Ed Sheeran.

Channan, careia medicii i-au spus ca mai are de trait doar 18 luni, a fost diagnosticata cu fibroza chistica la trei luni de la nastere. Cu doar cateva zile inainte de concertul idolului sau, tanara s-a imbolnavit de pneumonie, temandu-se ca nu va mai putea participa la spectacol. Din fericire, aceasta si-a revenit spectaculos: „Astazi il voi cunoaste pe Ed Sheeran. Viata mea este acum completa.”, a scris ea pe Facebook in dimineata din ziua concertului.

CITESTE SI: CUM ITI PETRECI SFARSITUL LUMII IN FUNCTIE DE ZODIE. VEZI CE SANSE AI SA SCAPI

Ceea ce Channon nici nu banuia, insa, a fost faptul ca Ed auzise de cazul ei si avea de gand sa-i mai indeplineasca una dintre dorintele de pe lista: aceea de a-l intalni pe el. Lucru care, de altfel, s-a si intamplat: “A fost atat de dragut si autentic, are un simt al umorului foarte dezvoltat si e foarte usor sa comunici cu el… Am facut cateva selfie-uri impreuna. Mirosea uimitor.”, a notat aceasta in dreptul unei poze postate pe Instagram.

CITESTE SI: SOCANT. O celebra bruneta a fost INTERNATA la URGENTA si A PIERDUT SARCINA

 Printre celelalte dorinte de pe lista lui Channan se numara o vizita la Dineyland Paris si o plimbare cu London Eye.

 

Sursa Viva