EMOTIONANT! Mesaj VIDEO de la Robin Williams cu putin inainte de a se SINUCIDE

Regretatul actor Robin Williams i-a transmis, cu putin timp inainte de a se sinucide, un mesaj emotionant unei tinere care suferea de cancer din Noua Zeelanda. Viviane Waller (21 de ani), din Auckland (Noua Zeelanda), a fost diagnosticata cu cancer pulmonar, de colon şi de ficat in luna ianuarie a acestui an, informeaza dailymail.co.uk.

Pe lista lucrurilor pe care Viviane Waller planuia sa le faca inainte de a muri se afla şi o intalnire cu actorul Robin Williams.

Din cauza faptului ca starea ei de sanatate s-a inrautatit, Viviane nu a mai putut calatori din Noua Zeelanda in America pentru a-l intalni pe celebrul actor.

Contactat de o prietena a lui Viviane, Robin Williams a fost de acord sa inregistreze un scurt clip pe care i l-a trimis tinerei in urma cu cateva luni.

Citeste si: El a PREZIS MOARTEA lui Robin Williams! IPOTEZA HALUCINANTA

“Buna, Viviane, aici e Robin Williams, care te intreaba ce e prin Noua Zeelanda? Va transmit toata dragostea mea tie, lui Jack (n.r. – sotul lui Viviane) şi lui Sophie (n.r. – fetita lui Viviane şi a lui Jack). Şterge asta de pe lista ta”, a fost mesajul actorului de comedie, insotit şi de un scurt cantec.

Sotul lui Viviane, Jack, a marturisit ca tanara a fost foarte impresionata de mesajul lui Robin Williams. El a refuzat sa vorbeasca despre sinuciderea marelui actor, motivand ca subiectul este prea sensibil.

“Ne bucuram de timpul pe care il avem impreuna. Luam lucrurile pe rand”, a spus Jack, referindu-se la el şi la sotia sa.

CITESTE SI: ACTORUL ROBIN WILLIAMS AVEA SERIOASE PROBLEME FINANCIARE

Robin Williams suferea de primele simptome ale maladiei Parkinson, precum anxietate şi depresie, in momentul in care a decis sa se sinucida, a declarat sotia actorului american intr-un comunicat dat publicitatii joia trecuta.

Actorul nu era pregatit sa “faca publica” lupta sa contra maladiei Parkinson, a declarat Susan Schneider, vaduva actorului Robin Williams.

“Speram, dupa moartea tragica a lui Robin, ca altii vor gasi forta de a cauta ingrijire medicala şi sprijinul de care au nevoie in luptele pe care trebuie sa le poarte, sa demonstreze mai putina teama”, a mai scris aceasta in comunicat.