EMOTIONANT! Un oficial ONU plange in hohote in timp ce vorbeste despre copiii din GAZA. VIDEO

Chris Gunness, purtatorul de cuvant al ONU si fost reporter BBC, a plans in hohote  in timpul unui interviu in care vorbea despre efectele devastatoare ale conflictului dintre Israel si FASIA GAZA.

Filmarea a devenit una dintre imaginile memorabile ale razboiului, noteaza „The Guardian“.

„Pentru mine a fost un moment intim de durere. Nu am avut nici cea mai vaga idee ca a fost difuzat pana in momentul in care prietenii au inceput sa-mi trimita mesaje si sa ma sune“, a declarat Gunness pentru publicatia citata.

Citeste si: ONU acuza ISRAELUL ca sfideaza DELIBERAT dreptul international

„Dar daca lacrimile mele reusesc sa indrepte atentia catre negarea demnitatii oamenilor din Gaza, atunci nu am niciun regret“, a mai adaugat acesta.

Chris Gunness, purtatorul de cuvant al agentiei ONU pentru refugiatii palestinieni, a fost intervievat de al-Jazeera Arabic cu privire la bombardarea unei scoli din Gaza, in urma careia 19 refugiati si-au pierdut viata si alti 125 au fost raniti. Interviul a fost unul dintre zecile pe care Gunness le-a acordat cu privire la acest tragic eveniment.

Citeste si: FASIA GAZA: ARMATA ISRAELIANA a MOBILIZAT inca 16.000 de REZERVISTI

„Era un interviu in direct si aproape ca il terminasem, aproape ca m-am putut stapani“, a declarat, pentru „The Guardian“, Gunness, in varsta de 54 de ani. „Ceea ce mi-a sfasiat cu adevarat inima a fost suferinta copiilor, si am fost atat de marcat de atacul scolii din Jabaliya incat nu m-am mai putut controla“, a continuat acesta. „Lacrimile mele palesc in comparatie cu cele ale oamenilor din Gaza, care sufera intr-un mod intolerabil. Dar am atins un punct al acestor tragedii profunde in care lacrimile sunt mult mai elocvente decat cuvintele“, a concluzionat Gunness.

Surse foto & video: youtube.com