ENEL isi bate joc de locuitorii din cartierul GIULESTI. Sute de OAMENI stau in FRIG si INTUNERIC. UPDATE

Incepand de luni 25 ianuarie, o mare parte dintre locuitorii cartierului Giulesti din Capitala sunt victimele bataii de joc a celor de la ENEL DISTRIBUTIE MUNTENIA SA. Mai precis este vorba de cetatenii care locuiesc pe strazile Volumului, Glodeni si alte cateva alei si strazi adiacente.

UPDATE 08.41: Bataia de joc a celor de la ENEL DISTRIBUTIE MUNTENIA SA continua si astazi. “Meseriasii” au luat curentul asta-noapte la ora 02.00 si, deocamdata, se aude ca acesta va reveni la ora 13.00. 

Bucurestenii care locuiesc in zonele aminitite stau in case si tremura de frig deoarece majoritatea au centrale termice si se afla la cheremul celor de la ENEL DISTRIBUTIE MUNTENIA SA, acestia oprind curentul de cel putin doua ori pe zi, fiecare pana de curent prelungindu-se cu, cel putin, alte cateva ore fata de termenul estimat initial pentru reparatii.

Astfel, sute de oameni ingheata de frig in case tinand cont de faptul ca suntem in miezul iernii si nababii de la ENEL DISTRIBUTIE MUNTENIA SA nu dau nici macar doi bani pe faptul ca o mare parte dintre cei care locuiesc in zonele mai sus amintite sunt persoane in varsta sau copii. 

Penele de curent facute “cadou” de cei de la ENEL DISTRIBUTIE MUNTENIA SA celor din cartierul GIULESTI au loc, in egala masura, si ziua si noaptea, acestea fiind constante incepand de luni dimineata de la ora 09.00 – 13.00. Marti dimineata bataia de joc a continuat cu alte doua pene de curent intre 08-14.00 si 15.00 – 17.30. Miercuri, “distractia” i-a luat din pat pe cetatenii din cartierul GIULESTI, prima pana de curent fiind intre orele 04.00 si 09.00, iar cea de-a doua a inceput la ora 13.00 si se prelungeste cel putin pana la orele 20.00. Asta daca barosanii de la ENEL nu au si alte pene in program…….

Sursa foto: realitatea