ENRIQUE IGLESIAS a fost SUPUS unei INTERVENTII CHIRURGICALE DIFICILE

Muzicianul spaniol Enrique Iglesias, care s-a ranit la mana dreapta cu o drona in timpul unui concert desfasurat sambata in orasul mexican Tijuana, a fost operat luni la Los Angeles, au informat reprezentantii sai, mentionand ca interventia a durat ‘mai mult decat se estimase anterior’, transmite EFE marti.

‘Rana a fost un pic mai grava decat se apreciase initial’, a explicat staff-ul interpretului. Acesta a suferit mai multe taieturi in timp ce manuia pe scena o drona menita ‘sa dea un mai bun efect vizual’ show-ului sau. In pofida recomandarilor medicilor, Enrique Iglesias nu si-a intrerupt concertul dupa acest accident. Imediat dupa incheierea spectacolului, el a fost transportat in SUA, pentru a fi tratat intr-o clinica de specialitate din Los Angeles.

CITESTE SI: CEL MAI SEXY TRUP! Cum arata CRISTIANO RONALDO la PLAJA

Conform comunicatului difuzat de managerii sai, artistul a avut o fractura si a avut nevoie de ‘o operatie de reconstructie’ dupa care ‘se va recupera in totalitate in urmatoarele saptamani’.

Turneul in care se afla pentru promovarea celui mai recent album al sau, intitulat ‘Sex and Love’, a fost intrerupt si va fi reluat la 3 iulie, tot in Mexic.

CITESTE SI: Celebrul model GABI GRECKO a pozat NUD. Imaginile care intriga | FOTO 18+

Apreciatul cantaret pop de 40 de ani, detinator a numeroase premii de prestigiu, nu este singur in aceste momente dificile, ci asaltat de dovezi de simpatie si compasiune din partea numerosilor sai fani, care au inundat retelele de socializare cu mesaje de sustinere, multe dintre ele scrise pe mana sau pe palme.

Sursa foto www.antenastars.ro