Enya Negoescu, fata de 15 ani care s-a sinucis in Bucuresti, ar fi intrat intr-un grup emo

Enya Negoescu, o adolescenta de 15 ani din Bucuresti, a decis sa-si curme viata, lasandu-si parintii inmarmuriti de durere. Fata s-a sinucis intr-un mod violent: a urcat la ghena de la etajul zece al blocului in care locuia si si-a dat drumul in gol. A murit pe loc, strivita de caldaram.

Familia, prietenii si colegii nu inteleg de ce Enya a decis sa recurga la acest gest. Ar fi avut o datorie de 100 de lei, sustine o colega, insa asta nu explica gestul fetei. Provenea dintr-o famile foarte buna, ambii parinti fiind avocati. Mai mult, era o relatie foarte apropiata intre parinti si fiica lor.

„Scrie si la ea pe Facebook ca o prietena de-a ei ii tot cerea banii imprumutati. Cica era vorba despre 100 de lei”, spun apropiatii Enyei, care era eleva la Colegiul I.L Caragiale.

Prietenii fetei mai spun ca incepuse sa se comporte ciudat in ultimul timp si ca ar fi intrat intr-un grup “emo”. In momentul in care a decis sa se sinucida, fata de 15 ani se afla acasa doar cu bunica ei. Click scrie ca fata a urcat la etajul zece al blocului in care locuia, pentru a fi sigura ca moare. Apoi a intrat in ghena si si-a dat drumul in gol de la balcon.