Episcopul vicar al Maramuresului si Satmarului indeamna credinciosii sa voteze cu VICTOR PONTA. VIDEO

Reprezentantii BOR nu se mai multumesc sa inchida ochii atunci cand biletelele electorale pro VICTOR PONTA circula printre enoriasi la slujbele din diferite manastiri, iar cel mai bun exemplu este cel al episcopului vicar al Maramuresului si Satmarului, IUSTIN SIGHETEANUL, care i-a indemnat, in vazul lumii, pe credinciosi, dar si pe preoti, sa puna stampila pe numele candidatului PSD-UNPR-PC in turul doi al ALEGERILOR PREZIDENTIALE.

Este pentru prima data si fara precedent cand un inalt prelat, in public, le da ordin preotilor ca in ziua votului, direct de la biserica si in tinuta de slujba sa mearga direct la votare si sa se asigure ca enoriasii voteaza un ortodox (adica pe Victor Ponta pentru ca Klaus Iohannis este crestin de confesiune lutherana).

CITESTE SI: O noua manevra marca PSD: Biletele ELECTORALE impartite la MANASTIRE. FOTO 

“Parintii ca puneti in fruntea credinciosilor, de la biserica nu doar ca ii indemnati, va puneti in fruntea credinciosilor si de la biserica direct la vot in haine preotesti.

Sa dati dovada de iubire de neam si tara si de purtare de grija. Nu sunt demnitarii voievozi, nu mai avem capete incoronate si nici regi, dar sunt de-ai nostri si e bine sa le dam credit pentru ca fiecare a facut cat a putut, poate mai mult nu a putut, dar important e daca nu face bine sa nu faca rau. Siguri ca demnitarii sunt doua tabere si unii vor spune Votati-l pe al nostru si ceilalti Votati-l pe al nostru, iar noi va spunem Votati-l pe al nostru! Trebuie sa fie crestin, sa fie ortodox, sa se inchine, sa faca Sfanta Cruce.”

CITESTE SI: PSD imparte icoane cu Arsenie Boca si “Victor Ponta presedinte” pe verso. Alina Gorghiu: Biserica sa ia atitudine 

Sursa foto si video: nordvest-tv.ro, youtube.com