Gigi Becali se retrage din viața publică! Anunțul făcut de patronul FCSB

Gigi Becali a anuntat, miercuri, ca a numit un nou antrenor la FCSB, insa, complet neasteptat, a refuzat sa-i spuna si numele. Becali spune ca FCSB intra intr-o noua era, a secretomaniei, si ca suporterii vor afla numele antrenorului abia cand acesta va fi prezentat oficial. El a omis insa sa spuna cand va avea loc prezentarea oficiala.

Update 2: Ce surpriză!  Gigi Becali l-a prezentat, vineri, pe Bogdan Argeș Vintilă în calitate de nou antrenor al echipei și a anunțat că este ultima lui conferință de presă, intenționând să se retragă din viața publică.

”Conferinţa asta de presă am făcut-o din următoarele motive: prezentarea lui Vintilă şi să vă anunţ că eu am terminat-o cu viaţa publică. Nu mă mai interesează nimic. La revedere cu Becali după meciuri. Am aici antrenor, care este Bogdan Vintilă Argeş. L-am rugat din inimă un lucru. Dacă este întrebat cine face echipa sau cine face schimbările, să răspundă că antrenorul face echipa. Vintilă va face echipa, Vintilă va face schimbările, el face tot!

Alexandru Tudor este aici pentru că el este mâna mea dreaptă, nu este Narcis Răducanu, Tudor este cel mai puternic. Are rugăciunea mai puternică decât mine. Pe mine nu mă mai interesează, antrenorul face echipa! M-am luat după MM şi nu l-am luat pe Burcă şi pe Cestor, dar asta este. O să mai iau acum doi fundaşi centrali”, a spus Gigi Becali.

“Are şcoala lui Hagi şi ştiţi de cât timp caut asta. Gică Hagi mi-a spus că le face două antrenamente pe zi, de nu mai au chef de nimic. Asta am vrut şi aici, un antrenor care să-i antreneze”, a mai declarat Becali.

Bogdan Argeş Vintilă, în vârstă de 47 de ani, a mai antrenat Concordia Chiajna, FC Viitorul, naţionala Under 17 a României, FC Voluntari şi Metaloglobus. Ultima oară a fost secund la Astra, în 2018. În cariera de fotbalist, Bogdan Vintilă a evoluat la Metalul Bucureşti, Steaua, FC Argeş, Rapid, FC Naţional, Bursaspor şi Concordia Chiajna. Fostul portar are cinci meciuri pentru echipa naţională a României, toate în 2002, informează News.ro.

Update: Ionuț Badea (43 de ani) va fi noul antrenor al celor de la FCSB. Gigi Becali și Narcis Răducan au anunțat că FCSB s-au înțeles cu noul tehnician, pe care îl vor prezenta după manșa tur cu Vitoria Guimaraes. Deși au refuzat să anunțe numele, GSP.ro a aflat că acesta este Ionuț Badea, fostul secund al lui Christoph Daum la naționala României.

Ionuț Badea era liber de contract din luna septembrie a anului trecut, după despărțirea de Concordia Chiajna. Ilfovenii erau în acel moment penultimii în Liga 1, cu șapte puncte strânse în opt etape.

Știre inițială 

“Am pus deja antrenor la FCSB, dar nu stie nimeni despre cine este vorba. Doar eu il stiu si o sa-l aflati numai atunci cand il voi prezenta. Incepe o noua era. Era secretomaniei! Gata, nu vreau sa mai vorbesc, m-am saturat de atatia ani de cand tot dau declaratii si mi se interpreteaza spusele”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

FCSB a ramas fara antrenor in urma cu cateva saptamani, dupa ce Bogdan Andone s-a saturat sa execute ordinele lui Gigi Becali. Devis Mangia, Costel Enache, Antonio Conceicao sunt doar trei dintre antrenorii care au refuzat propunerile primite din partea lui Becali. In acest moment, echipa e pregatita de interimarul Vergil Andronache.

Sursa foto: sport