ERDOGAN: Nu putem vorbi de PACE IN SIRIA cat timp continua ATACURILE RUSIEI

Presedintele turc RECEP ERDOGAN a declarat ca discutiile de pace privind SIRIA de la Geneva sunt inutile in conditiile in care fortele presedintelui BASHAR AL-ASSAD si RUSIA isi continua atacurile in tara, relateaza joi Reuters, citat de Agerpres.

‘Rusia continua sa ucida oameni in Siria. Ar putea exista o astfel de reuniune pentru pace? Ar putea exista astfel de discutii pentru pace?’, a afirmat Erdogan intr-un discurs rostit in Peru si publicat pe site-ul presedintiei turce.

‘Intr-un mediu in care copiii sunt in continuare ucisi, astfel de incercari nu au niciun rol in afara de a face lucrurile mai usoare pentru tiran”, a spus el, punand la indoiala daca discutiile, care au fost sortite miercuri esecului, vor fi reluate.

‘Intotdeauna se reunesc, mananca, beau si apoi pleaca. Acum, ei au stabilit o data pentru sfarsitul lunii februarie. Sa vedem. Veti constata ca pe 28 februarie (discutiile) vor fi amanate din nou’, a mai spus seful statului turc.

CITESTE SI: ONU: NEGOCIERILE DE LA GENEVA ASUPRA SIRIEI, SUSPENDATE. OPOZITIA SIRIANA VA REVENI DOAR DACA CERERILE UMANITARE II SUNT SATISFACUTE. UPDATE

Sursa foto: paginadepolitica