Eric Bicfalvi, decizie soc: Vreau sa joc pentru nationala Ungariei!

Eric Bicfalvi, fotbalist roman care s-a facut cunoscut, mai ales, la Steaua, vrea sa evolueze in nationala Ungariei! “Pictorul” e suparat ca n-are loc in lotul Romaniei: Piturca l-a ignorat total.

Fostul stelist ar deveni al doilea roman din istorie care sa evolueze pentru nationala maghiara. Primul a fost Vasile Miriuta, care in anii 2000 a evoluat pentru Ungaria, dupa ce a obtinut cetatenia.

”Vom demara procedurile pentru obtinerea cetateniei maghiare. In cel mai scurt timp vom lua legatura cu presedintele federatiei maghiare ca sa vedem ce este de facut. Cum Miriuta a jucat in trecut in nationala Ungariei, pentru ca in cea a Romaniei nu a avut loc, asa o sa faca si Eric. Are doar 25 de ani si poate juca la nivel inalt mult timp de acum incolo. Daca in tara lui nu are loc, de ce sa nu incercam in Ungaria”, a explicat Dragos Daniel, agentul mijlocasului, pentru transilvaniareporter.ro.

„Pictorul” joaca, actualmente, la Volyn Lutsk, in Ucraina. Bunicul lui Eric, Alexander Bicfalvi, este de origine suedez, dar s-a stabilit in Romania si s-a casatorit cu o romanca, Maria. Din partea mamei, ex-stelistul are si origini maghiare, insa el a afirmat intotdeauna ca nu se considera suedez sau ungur, ci roman.

Eric Bicfalvi a strans 23 de prezente in tricoul nationalei de tineret a Romaniei.

Sursa foto: sport.bzi.ro