Fost international de tineret vrea sa evolueze pentru Ungaria!

Un fost jucator al nationalei de tineret a Romaniei vrea sa evolueze pentru selectionata de seniori a Ungariei! Fostul mijlocas al Stelei, Eric Bicfalvi, nu mai suporta sa fie ignorat de selectionerul Victor Piturca si a demarat procedurile pentru a obtine cetatenia maghiara, lucru ce i-ar permite sa joace pentru echipa nationala a tarii vecine, informeaza fanatik.ro.

Eric Bicfalvi l-a delegat pe Dragos Daniel, agentul sau, sa demareze formalitatile pentru obtinerea cetateniei maghiare.

„Vom demara procedurile pentru obtinerea cetateniei maghiare. In cel mai scurt timp, vom lua legatura cu presedintele federatiei maghiare ca sa vedem ce este de facut. Cum Vasile Miriuta a jucat in trecut in nationala Ungariei, pentru ca in cea a Romaniei nu a avut loc, asa o sa faca si Eric.

De aproximativ un an el joaca la Volin, si-a schimbat postul, este numarul 10 al echipei sale si nimeni de la FRF nu i-a dat vreun telefon. Ma gandesc ca macar o data domnul Piturca ar fi putut sa il incerce la un meci amical. Eric are doar 25 de ani si poate juca la nivel inalt mult timp de acum incolo. Daca in tara lui nu are loc, de ce sa nu incercam in Ungaria”, a explicat Dragos Daniel pentru fanatik.ro.

Eric Bicfalvi, in varsta de 25 de ani, evolueaza la formatia Volyn Lutsk, din prima divizie a Ucrainei. Mijlocaşul a renascut odata cu transferul in Ucraina, acolo unde, din vara lui 2012, a devenit unul dintre cei mai buni mijlocasi ofensivi din campionat, reusind sa marcheze 7 goluri si sa ofere 8 pase decisive.

Eric Bicfalvi era vazut ca unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului romanesc, la unele partide purtand chiar si banderola decapitan al echipei U21 a Romaniei. Bicfalvi a bifat 23 de partide in tricoul nationalei mici pentru care a marcat si trei goluri.

Sursa foto: zimbio.com