Eric de Oliveira, la un pas de a fi deturnat de Steaua Bucuresti

Eric de Oliveira, jucatorul brazilian de la Pandurii Targu Jiu desemnat cel mai bun strain din Liga I, este la un pas de a fi deturnat de campioana Steaua Bucuresti. In ultimele zile s-a scris ca destinatia acestuia va fi o echipa din Golf, oficialii sauditi de la Al-Ahli fiind dispusi sa plateasca 800 de mii de euro pentru a-si asigura serviciile lui Eric, in timp ce acesta va avea un salariu anual de 500 de mii de euro.

Situatia ar putea lua o turnura neasteptata, dupa ce Eric a revenit in Romania mai devreme din vacanta petrecuta in Brazilia, primul drum pe care l-a facut acesta fiind la resedinta sotilor Reghecampf – Prodan, cei doi incercand sa il convinga sa vina la Steaua, informeaza, in exclusivitate, gsp.ro.

Eric de Oliveira a mai fost dorit la Steaua, in timp ce jucatorul a recunoscut, la randul sau, ca ar fi tentat sa joace la cea mai iubita formatie din Romania. Acest lucru ar putea deveni realitate daca antrenorul Laurentiu Reghecampf va reusi sa il convinga pe acesta sa renunte la salariul tentant pe care il ofera arabii si sa joace la gruparea din Ghencea.

In plus, conform sursei citate, Eric ar avea un salariu atractiv si la Steaua la care s-ar adauga si o serie de bonusuri in functie de performantele echipei. 

Sursa foto: gsp.ro