ESCROCHERII GENIALE: Un falsificator a reusit sa vanda STATUIA LIBERTATII si podul BROOKLYN

GEORGE C. PARKER a intrat in istorie ca fiind cel mai inventiv ESCROC si FALSIFICATOR din toate timpurile. PARKER si-a facut un fel de profesie din a “VINDE” imigrantilor sau turistilor MONUMENTE dintre cele mai semnficative ale SUA.

GEORGE C. PARKER a debutat in forta dupa ce a reusit sa “VANDA” Podul BROOKLYN din New York, unul din cele mai vechi poduri suspendate ale Statelor Unite. Ca sa atraga curiosii, s-a prefacut ca vopseste ceva la capul podului, informeaza Ziare.com.

S-a facut rapid remarcat de cativa martori inocenti carora le-a explicat ca podul ii apartine si ca nu va mai accepta sa circule lumea gratis pe proprietatea lui, pentru care a muncit. Chiar de saptamana urmatoare, va pune taxa de acces si in acest scop tocmai face niste lucrari de amenajare.

Citeste si: Cel mai scump APARTAMENT din LONDRA a fost VANDUT in schimbul unei sume URIASE 

Unul dintre naivii prezenti a cazut in plasa lui GEORGE C. PARKER, iar de aici pana la tranzactia cu “PROPRIETARUL” podului BROOKLYN n-a ramas decat un pas. Afacerea a fost bine calculata: n-a cerut decat un avans moderat, urmand ca intreaga suma sa-i fie varsata numai dupa colosalele incasari.

Proaspatul  “PROPRIETAR” s-a vazut insa confruntat cu politia chiar a doua zi, cand a venit cu materiale ca sa instaleze la capetele podului gheretele, necesare pentru taxatori. Incurajat de reusita, GEORGE C. PARKER a continuat si a reusit sa “VANDA” Mausoleul PRESEDINTELUI GRANT, unde de asemenea, accesul era gratuit si unde a reusit sa momeasca un naiv, in perspectiva castigurilor fabuloase de pe urma vanzarii biletelor, dupa ce va institui taxa de acces, informeaza Ziare.com.

GEORGE C. PARKER a reusit sa tranzactioneze si muzeul METROPOLITAN de Arta, arena MADISON SQUARE GARDEN, cu o capacitate de aproape 20.000 locuri iar, in cele din urma, chiar si STATUIA LIBERATII. GEORGE C. PARKER a fost prins de politie, judecat in doua randuri, dar MAGISTRATII au apreciat ca faptele sale sunt mai mult NOSTIME si EXCENTRICE decat grave si i-au dat condamnari relativ scurte.

Citeste si: Burj Khalifa isi pierde locul in Cartea Recordurilor. Cum va arata cel mai inalt turn din lume

ARESTAT pentru a treia oara, PARKER nu s-a mai bucurat de niciun fel de indulgenta si s-a pomenit cu o condamnare pe viata, ispasind-o timp de opt ani, dupa care si-a dat obstescul sfarsit in inchisoare la varsta de 66 ani, in 1936.

Sursa foto: vinh.ly