Este acesta NOUL BUGATTI VEYRON? Un model misterios, surprins pe circuitul de la Nurburgring. VIDEO

Un BUGATTI VEYRON misterios a fost surprins zilele trecute pe celebrul circuit de la Nurburgring. Din filmuletul incarcat pe YouTube de Fastsportscardriver se poate observa ca supercarul are capota motorului acoperita de o structura ciudata de metal.

BUGATTI-UL VEYRON ar putea fi un prototip insa compania franceza, detinuta acum de grupul german VAG (Volkswagen Group). Desi compania inca mai are in jur de 40 de exemplare VEYRON de vanzare, BUGATTI incepe sa isi promoveze noul model prin diverse indicii.

Citeste si: BUGATTI VEYRON DE 2 MILIOANE DE EURO, PE STRAZILE DIN PIPERA. VIDEO

Intr-un interviu din trecut, presedintele companiei, dr. Wolfgang Schreiber a declarat ca se lucreaza la o noua generatie a lui VEYRON, una mai puternica, menita sa redefineasca “criteriile de referinta” stabilite de modelul actual.

“Marea provocare la urmatoarea masina va fi sa reducem greutatea. Studiem cateva tehnologii incredibile, cum ar fi roti facute integral din fibra de carbon. Totodata, hibridurile sunt modele pe care le studiem”, a mentionat si inginerul sef al Bugatti, Jens Schulenburg, scrie Worldcarfans.

BUGATTI VEYRON E ISTORIE! HENNESSEY VENOM GT A DEVENIT CEA MAI RAPIDA MASINA DIN LUME: 435.31 KM/H. GALERIE FOTO SI VIDEO

Sursa foto si video: worldcarfans.com, youtube.com