Este cea mai geloasa femeie din lume ? Uite ce isi obliga iubitul sa faca inainte sa iasa in oras

Debbi Wood, 42 de ani, din Marea Britanie, poate fi considerata cea mai geloasa iubita din lume daca ne luam dupa cerintele pe care le are atunci cand iubitul iese fara ea in oras.

Pentru a se asigura ca iubitul nu are de gand sa o insele, Debbi a trecut la masuri aproape extreme. Steve Wood, iubitul de 30 de ani al acesteia, este controlat de fiecare data inainte de a iesi din casa, scrie stirileprotv.ro. Debbi ii controleaza telefonul, emailul si tranzactiile bancare, dar, mai mult de atat, il pune sa jure cu detectorul de minciuni, ca nu o va parasi.

Femeia este atat de geloasa incat, mai scrie sursa citata, de cand sunt impreuna, din 2011, i-a interzis sa se mai uite la femei la televizor. “Chiar si daca iese pentru 15 minute din casa, il controlez cu detectorul de minciuni cand revine. Ma ingrijorez cand vanzatoarea de la magazin il priveste incat trebuie sa stiu adevarul despre ei. Cred ca el este superb, dar nu despre asta este vorba. E vorba despre cata incredere pot avea in el.”, a declarat Debbi pentru Daily Mail.

“Intr-o noapte, o reclama la epilatoare a aparut la TV si m-am panicat cand am vazut ca se uita la femeia de la televizor. Acum imi e frica sa-l las sa se uite si imi e teama ca, atunci cand nu sunt atenta, va pleca din camera.”, a mai declarat aceasta.

Sursa foto: dailymail.co.uk