Este masochistă? Mesajul halucinant al Biancăi Drăgușanu după ce a fost călcată în picioare de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat la scurt timp după ce blonda a fost călcată în picioare, la propriu, de omul de afaceri. Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a postat pe contul său de Instagram un mesaj halucinant.

Mesajul blondei spune clar că partenerul ei nu are nevoie de nimeni altcineva decât de ea și din acest motiv și-a închis contul de Instagram, pe care nu mai avea motiv să-l folosească. „Nu are nevoie de Instagram. Are nevoie doar de mine”, a scris Bianca Drăgușanu, pe profilul ei oficial de Instagram.

Conform presei tabloide autohtone, Alex Bodi ar fi maltratat-o pe Bianca Drăgușanu din cauza faptului că aceasta l-ar fi înșelat cu un turc.

„Bianca i-a spus lui Alex că nu a fost la milionarul turc acasă. Numai că, surpriză, el a aflat cu totul și cu totul altceva. A confruntat-o pe Bianca, însă ea a negat. I-a arătat probe, însă ea și atunci a spus că totul e o invenție din partea cuiva care vrea să îi facă rău. Așa că Alex i-a cerut Biancăi să îl sune pe turc, iar în cele din urmă, cei doi bărbați au și ajuns să schimbe câteva cuvinte. După ce a închis telefonul, Alex s-a pus cu bătaia pe Bianca, fără să o mai lase să spună un cuvânt. Și a bătut-o până a lăsat-o leșinată, pur și simplu. S-a oprit când și-a dat seama că e la un pas să o omoare. Nicio femeie care se respectă nu ar sta să îndure așa ceva”, au declarat prieteni de-ai Biancăi Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Sursa foto: facebook