ESTETICIANUL VEDETELOR, KASEM NASER, CONDAMNAT la INCHISOARE cu EXECUTARE

Esteticianul KASEM NASER, cunoscut pentru operatiile facute vedetelor, a fost condamnat la patru ani de INCHISOARE cu EXECUTARE. Judecatorii i-au interzis totodata sa mai profeseze ca medic. A fost condamnat si tatal sau, dar cu suspendare. Sentinta vine in dosarul in care KASEM NASER si tatal sau  erau acuzati de moartea unei paciente care suferise o operatie. Sentinta poate fi atacata, informeaza postul Realitatea Tv.

LINA SADOVEANU, o femeie de 56 de ani, a murit la numai 36 ore de la operatie, in ianuarie 2011. Atunci, femeia s-a dus la centrul medical TUL KAREM pentru o interventie chirurgicala de eliminare a varicelor. Operatia a decurs bine, dar femeia nu a fost multumita, scria spynews in 2011. Dupa cateva zile, ea s-a prezentat la control iar doctorul Abu Baker Mohd, tatal “PRINTULUI SILICOANELOR”, i-a explicat ca ar fi oportuna si efectuarea unei interventii de inlaturare a tesutului adipos din zona coapselor, la operatie urmand sa participe si fiul sau, specializat in acest tip de interventii. KASEM NASER era insa medic rezident, nu specialist. Convinsa sa mai faca o operatie, femeia s-a prezentat la cabinetul doctorilor arabi pe 23 martie pentru procedura de lipoliza cu laser. La clinica era doar KASEM NASER, tatal sau fiind plecat in Iordania unde participa la o conferinta. Dupa trei ore, doctorul a extras cateva kilograme de grasime.

CITESTE SI: LOCUINTA MEDICULUI KASEM NASER, ESTETICIANUL VEDETELOR, A FOST SPARTA DE HOTI

In ciuda faptului ca femeia se simtea rau si voma, KASEM NASER a trimis-o acasa dupa numai doua ore de la terminarea interventiei. Cum durerile si starea de rau au continuat, sotul femeii l-a sunat pe medic, iar acesta l-a linistit: „Sunt reactii normale”. Apoi nu a mai raspuns la telefon. Intr-un final, sotul ei a chemat salvarea. Era insa prea tarziu. LINA SADOVEANU a decedat in bratele medicilor de pe ambulanta. Pentru a muri in chinuri, platise 6.000 de euro, mai scrie sursa citata.

Aceste nu sunt singurele probleme ale medicului estetician KASEM NASER. In noiembrie 2012, politistii bucuresteni au perchezitionat locuintele medicului si a contabilului acestuia. In urma investigatiilor in acel dosar, in care este cercetat pentru evaziune fiscala, anchetatorii au stabilit ca, in 2011 si 2012, medicul a operat, intr-o sala inchiriata la un centru medical, aproximativ 140 de femei, carora le-a marit sanii, printre acestea fiind si cunoscutele fotomodele Laurette Atindehou si Madalina Pamfile.

Sursa foto: