ESTI adeptul AVENTURII de o NOAPTE? Afla REGULA de BAZA a SEXULUI OCAZIONAL

Intalnirile ocazionale nu presupun o implicare emotionala, singurul lucru important fiind modul in care partenerul te face sa te simti in timpul actului sexual.

Cei care practica sexul ocazional nu cauta dragoste, ci doar placerea sexuala. Chiar daca vor exista mai multe intalniri intime cu acelasi partener, asta nu inseamna ca s-a format o relatie intre cei doi, cat timp totul se reduce la partidele de sex. Situatia apare destul de des, atunci cand ambele persoane sunt foarte satisfacute in timpul sexului si doresc repetarea experientei placute.

Ce se intampla cand unul dintre parteneri se indragosteste?

Cand sunt implicate emotii, placerea erotica poate deveni o mare suferinta pentru cel putin unul dintre parteneri. Oamenii in general nu se pot tine departe de dragoste si gelozie si stim cu totii ca aceasta combinatie poate fi de cele mai multe ori periculoasa.

Cand sexul ocazional se transforma intr-o dragoste neimpartasita, relatia trebuie sa se termine mai devreme mai bine decat mai tarziu, pentru a nu prelungi suferinta celui implicat emotional.

Sursa text: click.ro