ESTI LENESA DIN FIRE? TRAGETI-O IMBRACATA si alte cateva IDEI pentru un REGULAT la MAXIM

Se intampla chiar si celor mai bune dintre noi. Dupa ani de relatie, intram in rutina si, de multe ori, vrem sa sarim peste etape si sa obtinem placere fara prea mult efort. Si in aceste zile in care ne simtim lenese si vrem sa fim adorate si rasfatate ca niste zeite fara sa miscam un muschi ne putem bucura de partide de sex reusite. Iata cateva sfaturi si pozitii pentru zilele in care esti lipsita de energie.

Alege pozitii confortabile!

Lasa-l pe el sa faca toata treaba si alege pozitii sa nu implice prea multa miscare. Pozitia misionarului, lingurita si chiar femeia deasupra, in care sa te sprijini pe umerii lui in timp ce el controleaza miscarile, sunt ideale pentru a-ti satisface nevoile.

Nu renunta la haine!

Cine spune ca sexul se face doar coplet dezbracat? Nu numai ca este mai comod sa ramai semi imbracata, dar este si mai excitant. Si asta este valabil atat pentru el, cat si pentru tine. Renunta doar la piesele care te incomodeaza si lasa-te dusa de val.

Bucura-te de preludiu!

Preludiul este foarte important pentru sex reusit. Uneori, este chiar mai placut decat actul in sine. Daca nu ai energia necesara pentru a merge pana la capat, limiteaza-te la un preludiu fierbinte. Lasa-l sa te rasfete si sa iti exploreze corpul in cele mai mici detalii. Urmatoarea partida cu siguranta va fi una pasionala.

Delectati-va cu un film erotic

Astfel de imagini pot tine loc cu succes preludiului. In plus, poate fi exact ce ai nevoie pentru un plus de energie si pentru a incepe o noapte de neuitat.

Oferiti-va placere reciproc

Daca esti excitata, insa nu simti ca ai energia necesara pentru o partida de sex, va puteti masturba reciproc. Puteti atinge cu usurinta orgasmul si, in plus, aceasta experinta erotica va creste gradul de intimitate dintre voi.

Sursa text: eva.ro