Esti pasionat de rock? T-Festival te asteapta la Cluj la un regal al cailor putere si muzicii

Pasionatii de muzica rock si cai putere vor putea participa, la jumatatea lunii mai, la evenimentul international T-Festival, dedicat transportatorilor din Sud-Estul Europei. Festivalul va reuni la Cluj nume importante din industria transporturilor rutiere.

Festivalul se va desfasura in perioada 9 – 11 mai in cadrul Parcului Industrial Tetarom III din Jucu, judetul Cluj si este organizat de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania in colaborare cu Consiliul Judetean Cluj si cu alte institutii si reprezentante ale industriei auto din Romania.

T-Festival isi propune sa reuneasca nume importante din industria transporturilor rutiere, urmand a gazdui o serie de concursuri pentru camioane, motociclete si choppere, de maiestrie in arta condusului, precum si renumitul concurs „Scania – Young European Truck Driver 2014” – cea mai mare intrecere dedicata soferilor profesionisti din lume.

Unde iti poti petrece vacanta de Paste si cat te costa

Alaturi de aceste evenimente specializate vor avea loc si concerte ale unor renumite trupe de muzica rock si rock’n’roll din Romania si strainatate, care vor evolua in serile de 9 si 10 mai. Totodata, in virtutea unui protocol incheiat cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca-Facultatea de mecanica, in cadrul festivalului vor fi expuse diverse ansamble si componente de masini realizate de cercetatorii si inginerii acestei prestigioase institutii academice.

Foto: Adevarul