ESTI SIGUR PE TINE? CUM INTERPRETEZI SEMNALELE DATE DE O FEMEIE

Ti s-a intamplat vreodata sa fii sigur ca i-ai interpretat corect semnalele, insa ea sa se fi asteptat la o reactie complet opusa din partea ta? Toate semnalele ei duceau in aceeasi directie, insa ea de fapt voia ca tu se duci exact in directia opusa. Pentru ca sa nu mai gresesti in interpretarea semnalelor, ti-am pregatit un articol despre cele mai des folosite 8 semnale si ce inseamna ele in realitate. Nu cred ca are rost sa mai spun ca aceste raspunsuri au fost date de cateva femei! Bineinteles, nu sunt litera de lege, si nu sunt 100% sigure, insa reprezinta un mare pas inainte spre a intelege semnalele si modul de gandire al femeilor.

 Semnal: se imbraca provocator

Ce crezi tu ca inseamna – vrea sa-i smulgi hainele si sa faceti sex pasional.

Ce inseamna in realitate – vrea doar sa te gandesti la a-i smulge hainele si a face sex nebun. De fapt, este posibil sa nu aiba nici cea mai mica intentie de a ajunge in pat cu tine. “A te imbraca sexy nu inseamna neaparat ca vrea sa auda dulcegarii si nici ca vrea sa fie dezbracata”, spune Emily Morse, doctor, cofondatoare a EmilyandTony.com, si gazda a show-ului Miss Advised. Vrea doar sa o observi! “Vestea buna e ca a investit timp si efort pentru a fi sexy pentru tine, ceea ce inseamna ca este interesata de tine”, spune Lisa Hayes, mediator de relatii si autor al cartii “Escape from Relationship Hell”.

Semnal: vrea sa-i cunosti familia

Ce crezi tu ca inseamna – vrea sa o ceri in casatorie.

Ce inseamna in realitate – se gandeste la asta. Stai linistit, nimeni nu se astepta sa cazi in genunchi in fata intregii familii si sa-i pui marea intrebare. “Femeile vor sa-l includa pe iubit in viata lor; aducand la un loc familia si iubitul nu reprezinta un pas atat de mare pentru ele”, spune Hayes. “Daca ti-a cerut sa-i cunosti familia, este doar un semn ca se gandeste sa te tina alaturi de ea. Dar, mai intai, trebuie sa-si dea seama cum te integrezi in toate aspectele vietii ei.” Asta arata de asemenea ca nu ii este rusine cu tine si nici nu are vreo familie ciudata. Daca aveti destul timp de cand sunteti impreuna, iar ea inca nu a sarit cu intrebarea “Vrei sa-mi cunosti familia?”, inseamna ca ar putea avea ceva de ascuns, iar asta ar putea fi chiar persoana ta!

CITESTE SI: VOCABULAR KINKY: 15 CUVINTE OBRAZNICE pe care trebuie sa le stii 

Semnal: gateste o cina romantica la ea acasa

Ce crezi tu ca inseamna – veti face sex.

Ce inseamna in realitate – vei fi rasfatat in seara asta. Nu fa clasica greseala de a sari in patul ei in timp ce ea inca gateste, asta se termina intotdeauna ciudat. A gati 2 – 3 feluri de mancare plus desert este o munca grea, de ce ar face asta daca tot ce isi doreste este sa sara in pat cu tine? Poate face asta fara nici un fel de efort. Acesta este felul ei de a-ti arata ca insemni mai mult pentru ea decat sex. “Fiecare femeie a auzit asta de nenumarate ori: Drumul catre inima barbatului trece prin stomac“, spune Hayes. “Daca iti gateste, inseamna ca vrea sa aiba grija de tine!”

Semnal: isi lasa lucruri la tine acasa

Ce crezi tu ca inseamna – vrea sa se mute cu tine.

Ce inseamna in realitate – ii pasa cum arata. Este spatiu in poseta ei pentru un rand de haine de schimb, obiecte de toaleta, portofel, documente pentru serviciu si telefonul mobil? Cel mai probabil ca nu. “Asta inseamna ca samponul tau ieftin cumparat la promotia 1+1 gratis ii strica parul, si vrea sa-si spele dintii cu periuta ei de dinti”, spune Hayes. “Pentru barbati, statul peste noapte este relativ simplu. Pentru o femeie insa, lucrurile se complica. Baia ei personala este mai degraba o statie de asteptare. Daca fuge la serviciu sau sa-si faca treburile zilnice direct de la tine de acasa, fara lucrurile ei, o face sa se simta oarecum ca nu ar avea casa. Asta nu are nici o legatura cu a duce relatia un pas mai departe. Poti incepe sa te ingrijorezi ca vrea sa se mute cu tine de-abia atunci cand incepe sa-si mute mobila la tine.”

Semnal: spune ca nu se culca cu un barbat pana la a nustiucata intalnire

Ce crezi tu ca inseamna – daca vei iesi cu ea de multe ori, vei ateriza in asternuturile ei.

Ce inseamna in realitate – daca o vei scoate in oras de mai multe ori si vei sta calm, vei ajunge direct in asternuturile ei. De fapt, s-ar putea sa se sature de asteptare inainte de limita impusa chiar de ea. Citeste printre randuri: “o scurta iesire la o cafea nu prea inseamna o intalnire si s-ar putea sa nu se numere de catre ea”, spune Carole Lieberman, doctor, psihiatru si autoare a cartii “Bad Girls: Why Men Love Them & How Good Girls Can Learn Their Secrets”.

CITESTE SI: TE PRICEPI LA AGATAT? 7 REPLICI CARE TREBUIE NEAPARAT EVITATE 

Semnal: are prezervative la indemana

Ce crezi tu ca inseamna – este usuratica si se cupleaza des.

Ce inseamna in realitate – este responsabila. Contrar a ce ai crede tu, Melissa White, presedinte si cofondatoare a luckybloke.com, spune: “asta inseamna doar ca-si ia in serios sanatatea si siguranta”, ceva pentru care ar trebui sa-i fii recunoscator.

Semnal: spune ca are nevoie de spatiu

Ce crezi tu ca inseamna – sa o lasi catva timp singura, apoi reluati relatia din stadiul in care ati lasat-o.

Ce inseamna in realitate – nu mai este interesata de tine. “Pentru femei, expresia ‘am nevoie de spatiu’ inseamna de cele mai multe ori ‘te parasesc’“, spune Jennifer Kelman, expert in relatii pentru pearl.com. “Poate ca femeilor care folosesc aceasta exprimare le este greu sa-ti spuna verde-n fata ca s-a terminat.”

Semnal: iti spune ca se simte bine

Ce crezi tu ca inseamna – ca este bine.

Ce inseamna in realitate – nu este deloc bine. De fapt, mai are putin si da o gaura cu pumnul in perete. “Uite o regula simpla, general valabila: daca femeia din viata ta foloseste cuvantul ‘bine’ pentru a descrie ce simte despre un lucru anume, aproape mereu adevarul este la polul opus”, spune Eric Resnick, consilier de intalniri si proprietar al profilehelper.com. “Una este sa-ti spuna ca se simte ‘ok’, sau ca este ‘de acord’, insa folosirea cuvantului ‘bine’ inseamna ca ascunde ceva. Barbatii interpreteaza mot-a-mot cuvintele partenerelor, si asta ii impiedica sa rezolve anumite probleme inainte de a ajunge sa puna in pericol relatia.”

Sursa text: machomen.ro