Esti somer? Nu lucrezi? Autoritatile o sa dea buzna peste tine acasa

Tot mai multe locuri de munca si tot mai putin candidati se inregistreaza la targurile de joburi. Esti somer si nu lucrezi? Disperati de aceasta situatie, reprezentantii institutiilor statului au decis sa-i caute acasa pe someri.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Brasov spune ca are in evidenta 7.700 de persoane fara un loc de munca. Dintre acestea aproximativ 1.100 primesc ajutor de somaj, scriu jurnalistii de la bzb.ro

“Somajul este in scadere in judetul Brasov. In acest moment avem 7.700 de persoane inregistrate, fata de peste 10.000, cate erau in urma cu cativa ani. Cu toate acestea, firmele isi gasesc tot mai greu personal. Vom merge, impreuna cu toate celelalte institutii implicate, in toate satele din judet si ii vom cauta pe someri”, a declarat Liliana Dragomir, director executiv AJOFM Brasov.

Proiectul derulat de ANOFM va fi unul strategic. Vor fi implicate primariile, inspectoratul scolar, directia pentru protectia copilului si asistenta sociala, serviciile de evidenta a populatiei si alte entitati.

Sursa foto: realitatea