ESTI SUPERDOTAT? 10 POZITII PERFECTE pentru TINE – de la COLUMNA la SCAUNUL SUSPENDAT

E gresit sa pornesti de la premiza ca marimea conteaza, dar daca iubitul tau a primit, la loteria genetica, niste centimetri in plus, nu poate fi decat un bonus la care altele doar viseaza. Oricum, daca ai langa tine un barbat superdotat, cu siguranta stii ca nu mereu lucrurile merg ca-n Paradis, si ca adesea se complica si devin jenante sau dureroase. Si daca un penis gros ofera senzatii la superlativ, ei bine, daca mai e si prea lung, senzatiile se pot duce cu usurinta catre disconfort si jena. Asta se intampla atunci cand, prin contact sexual, un penis prea lung atinge cervixul.

Astfel, site-ul Sofeminine.co.uk ofera un top 10 cele mai indicate pozitii pentru baietii superdotati.

1. Femeia deasupra

E o pozitie perfect logica in cazul de fata: daca stai deasupra, poti controla in totalitate penetrarea – pana unde vrei sa ajunga penisul si in ce locuri vrei sa te atinga. Asa ca aseaza-l pe spate si tu, deasupra lui, stabileste cat, pana unde si cum.

2. Femeia deasupra, cu spatele

Din nou, si in acest caz poti controla in totalitate penetrarea: aseza-ti iubitul pe spate, cu genunchii ridicati, iar tu “incaleca-l”, dar cu spatele la el, in timp ce te sprijini de genunchii lui. In acest fel, tu decizi pana unde se… ajunge.

3. Pozitia incalecata “Tigru”

Aseaza-ti iubitul pe pat, intins pe spate, dar cu picioarele pe podea. Tu te poti aseza deasupra lui, ghemuita, cu spatele la el. Si in acest caz, controlul e 100% la tine, fiindca din solduri decizi cat sa te asezi si cat sa te ridici, astfel incat sa simti doar placere si deloc durere.

4. Pozitia “maimuta”

Iubitul tau trebuie sa se aseze pe spate, cu picioarele apropiate, indoite si ridicate, astfel incat tu sa te poti aseza pe deasupra, cu spatele. Te poti misca in sus si in jos atat cat simti ca-ti place, fara senzatii de jena sau durere.

5. Pozitia “in sa, intr-o parte”

Este o pozitia care va va permite amandurora sa experimentati sexul intr-un ritm mai lent, iar tie, sa controlezi penetrarea. Asaza-ti iubitul in pat, pe spate, complet intins, iar tu aseaza-te in fund, deasupra lui, intr-o parte. Pentru suport maxim, sprijina-te in mainile duse la spate.

6. Pod la dublu

Partenerul se asaza intins pe spate, iar partenera se asaza peste el, cu spatele, tot intinsa la orizontala, cu spatele pe pieptul lui. Barbatul o tine de talie sau solduri si o ajuta sa se miste in sus si in jos. Pozitia aceasta este perfecta pentru trazitie, cand partenerii vor sa treaca de la o pozitie la alta.

7. Pozitia “galera”

E o pozitie minunata care cu siguranta ca va va placea enorm amandurora: tu vei simti din plin beneficiile supradotarii lui, iar el se va bucura din plin de priveliste. Partenerul sta pe pat, in pozitia sezut, iar tu permiti penetrarea pe la spate, sprijinindu-te in maini si controland miscarea.

8. Din picioare

Amandoi in picioare, stati fata in fata, iar tu ridici usor piciorul, astfel incat sa-i permiti lui penetrarea. Bineinteles, penetrarea este minima, fiindca pozitia nu presupune o penetrare adevarata, dar stimularea de acest tip s-ar putea sa-ti placa cu siguranta, fiindca permite un sarut pe indelete, negrabit, chiar daca el va intra, practic, foarte putin in cavitatea vaginala. In plus, vei beneficia din plin de frictiune frontala. Pozitia e indicata mai ales cand deveniti excitati inclusiv in locuri publice. Trebuie doar sa deschideti un fermoar si sa ridicati un pic fusta…

9. Columna

Din nou, o pozitie verticala, dar de data aceasta tu cu spatele la partener. El te va sprijini si te va tine, in timp ce amandoi veti stabili un ritm al msicarii. Pozitia permite o penetrare ceva mai adanca decat la pozitia anterioara, dar nu totala si nu dureroasa. E adevarat ca ii permite si lui ceva control, dar nimic seminificativ, mai ales ca nu are cum sa te penetreze total.

10. Scaunul… suspendat

Pune-l sa stea in picioare si cu incolaceste-ti picioarele in jurul lui, in timp ce el te tine de fese sau solduri. Pozitia impune un partener vanjos si puternic, in timp ce partenera ar trebui sa fie de talie miniona, ca sa poata fi realizabila, dar odata ce ati reusit, ea ofera senzatii minunate, iar stimularea clitoridiana si a punctului G sunt la cote maxime. E o pozitie foarte buna pentru sexul in dus.

Sursa text: sfatulparintilor.ro