“ETERNAL PRINCESS”, un scurt metraj despre NADIA COMANECI, in regia actritei KATIE HOLMES, la Festivalul TRIBECA 2015

“Printesa Vesnica/ Eternal Princess”, un scurtmetraj de 30 de minute regizat de Katie Holmes, care prezinta viata extraordinara a gimnastei romane Nadia Comaneci, va avea premiera mondiala la Festivalul Tribeca de la New York, care se va desfasura in acest an in perioada 15 – 26 aprilie, informeaza Mediafax.

Potrivit indiewire.com, filmul prezinta “extraordinara viata a faimoasei gimnaste romane Nadia Comaneci, care, la varsta de 14 ani, a obtinut primul 10 perfect, in timpul Olimpiadei din 1976, si care, acum, este o mama iubitoare, filantrop si un nume marcant in sport“.

CITESTE SI: NADIA COMANECI A FOST LA UN PAS DE MOARTE: MEDICII MI-AU DEPISTAT O MALADIE GRAVA SI RARA

Be Yourself” se numeste programul de documentare in care a fost inclus scurtmetrajul regizat de Katie Holmes, filmele din aceasta sectiune concentrandu-se pe povesti despre identitatea de sine. Alaturi de filmul “Printesa Vesnica” mai fac parte din program scurtmetrajele “American Renaissance (regizat de Ryan Scafuro si Jarred Alterman), “Live Fast, Draw Yung” (regizat de Stacey Lee si Anthony Mathile), “All American Family” (regizat de Andrew Jenks), “Elder” (regizat de Genéa Gaudet), “My Enemy, My Brother” (regizat de Ann Shin), se arata pe site-ul festivalului.

Nadia Comaneci si Katie Holmes sunt prietene, potrivit unei declaratii facute de fosta sotie a lui Tom Cruise. In luna februarie, Katie Holmes a publicat o fotografie pe contul sau de Instagram in care era surprinsa facand stretching alaturi de fosta gimnasta Nadia Comaneci.

CITESTE SI: NADIA COMANECI I-A ADRESAT SIMONEI HALEP O PROPUNERE INTERESANTA 

La Jocurile Olimpice de la Montreal, Nadia a devenit prima gimnasta din era moderna a acestui sport care a primit nota 10, dupa prestatia ei la paralele inegale. Pana la sfarsitul competitiei, gimnasta din Romania a mai obtinut inca sase note de zece. Nadia Comaneci a cucerit trei medalii de aur la Montreal, la individual compus, barna si paralele inegale, o medalie de argint pe echipe si o medalie de bronz la sarituri. Dupa JO de la Montreal, Nadia a aparut pe copertile revistelor Time, Newsweek si Sport Illustrated, toate in aceeasi saptamana.