Eugen Neagoe: Sapte internationali ai Stelei au fost impiedicati sa se intalneasca cu Victor Piturca

Eugen Neagoe, secundul selectionerului Victor Piturca, a povestit la postul de televiziune sportro ca sapte internationali de la Steaua Bucuresti au fost impiedicati sa participe la o intalnire amicala cu antrenorul Romaniei.

Eugen Neagoe a dezvaluit pentru sursa citata ca sapte internationali romani, toti componenti ai echipei campioane Steaua Bucuresti au fost impiedicati sa dea curs invitatiei selectionerului Victor Piturca, acesta din urma dorind sa lamureasca problemele din ultimele zile.

“Victor Piturca si-a dorit sa se vada la o cafea cu sapte jucatori de la Steaua pentru a purta o discutie exclusiv despre fotbal, in care sa lamureasca anumite dileme create in timpul disputei dintre selectioner si familia Reghecampf-Prodan. Eu personal i-am sunat miercuri, iar ei si-au dat acordul verbal. Pentru a fi sigur i-am contactat si joi, inainte de antrenamentul de dimineata, pentru a confirma intalnirea de joi dupa amiaza. Ei au raspuns afirmativ, apoi dupa incheierea sedintei de pregatire m-au anuntat ca nu sunt lasati sa vina la intalnirea cu Piti. Da, printre ei se afla si Latovlevici, care isi daduse, la randul sau, acordul” a povestit Eugen Neagoe.

Sursa foto: