EUGEN NICOLAESCU: Grupurile parlamentare ale PNL vor vota IMPOTRIVA legii BUGETULUI de stat pe 2015

PNL, reactie la proiectul de COD FISCAL prezentat de Guvern: Nu mai crede nimeni in Victor Ponta!

Grupurile parlamentare ale PNL vor vota IMPOTRIVA legii BUGETULUI de stat pe 2015, intrucat este vorba de un proiect “nerealist, neprofesionist”, a declarat deputatul liberal EUGEN NICOLAESCU, vineri, in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului.

“Incep prin a-mi exprima o profunda dezamagire cu privire la acest proiect de buget pe care Guvernul Ponta ni-l propune spre o pretinsa dezbatere, pentru ca numai dezbatere nu este, este avand in vedere ca ea a fost ingramadita in cateva zile. Imi exprim, de asemenea, profunda ingrijorare pentru modul in care va arata viata noastra, a romanilor, și mai ales economia anului viitor daca acest proiect va fi adoptat in forma propusa. (…) Este, cred, pentru prima data in istoria Romaniei cand Guvernul se prezinta in fata Parlamentului cu o improvizatie de la un cap la altul. De fapt, cu un proiect de buget nerealist, neprofesionist și, lucrul cel mai grav, mincinos. Bugetul pe anul 2015 este un plagiat marca Ponta al bugetului din 2014 și este chiar mai rau, pentru ca acest proiect ne spulbera orice speranta de mai bine, continuand politica falimentara a Guvernului pesedist și a acolitilor sai”, a sustinut EUGEN NICOLAESCU.

Citeste si: PLENUL PARLAMENTULUI dezbate BUGETUL pe 2015

Deputatul PNL a acuzat, totodata, ca proiectul legii BUGETULUI de stat a fost inaintat Parlamentului cu o intarziere de o luna fata de termenul legal, fapt care demonstreaza “lipsa de respect și de interes a Guvernului fata de cea mai importanta lege a Romaniei, mai ales ca legea bugetului este o lege anuala”.

Citeste si: VICTOR PONTA: In BUGETUL pe 2015 nu exista NICIO CRESTERE de taxe si impozite

“Ca sa ne dovedeasca ca activitatea Executivului este incoerenta (…), domnul prim-ministru VICTOR PONTA vine din nou in Parlament sa ceara vot pentru un buget, dar cu alta formula guvernamentala, in care nu se mai regasesc miniștrii care au propus alocarile bugetare pentru 2015. Iar in urma audierilor din comisiile de buget-finante am constatat ca noii miniștri nu aveau nicio idee despre resursele pe care le vor administra, despre politicile publice pe care trebuiau sa le realizeze in anul 2015 cu respectivele resurse din buget. (…) Asistam, deci, la un moment unic in istorie, in care ni se propune un proiect de buget neasumat politic de nimeni, un Guvern fara program de guvernare, fara miniștri initiati. (…) De aceea, grupurile parlamentare ale PNL din Camera Deputatilor și din Senat in mod cert vor vota impotriva acestui proiect de lege. Este un proiect croit iresponsabil, care va fi decontat in fiecare zi de toti romanii, pentru ca va fi o guvernare care ne va costa din pricina incompetentei și a proastei gestiuni a miniștrilor din acest Cabinet”, a mai declarat Nicolaescu.

Sursa foto: epochtimes-romania.com