Eugen Nicolaescu: Nu s-a pus niciodata la indoiala increderea PNL in Antonescu

Eugen Nicolaescu a declarat astazi, la finalul sedintei Biroului Politic National al formatiunii, ca nu a fost pusa niciodata la indoiala increderea partidului in presedintele Crin Antonescu.

“Nu s-a pus niciodata la indoiala increderea partidului in presedintele Antonescu. Astea sunt voci pe care dumneavoastra, presa, incercati sa le faceti mai multe, mai mari si mai grozave decat sunt. O voce izolata intr-un partid inseamna nimic. E foarte bine ca exista, ca exista libertate de exprimare, acesta e lucrul cel mai important, pana la urma”, a spus vicepresedintele PNL.

Citeste si: PNL, pozitie de forta. Antonescu: Ne mentinem propunerile pentru posturile de ministri

Eugen Nicolaescu a confirmat ceea ce si liderul Crin Antonescu spusese si anume faptul ca s-a propus excluderea din partid a senatorului Sorin Iliesiu. La finalul BPN al PNL, Antonescu declara vizavi de acest subiect: “PNL nu este o sala de asteptare. PNL este un partid liber, dar organizat, este un partid unde nu orice natarau poate vorbi orice. S-a votat secret, cu 67 voturi pentru, 2 impotriva si 3 abtineri(n.r.- pentru excluderea lui Iliesiu)”, a spus Antonescu.