EUGEN PIRVULESCU, SUSPENDAT de la conducerea clubului PANDURII

EUGEN PIRVULESCU a fost SUSPENDAT joi din functia de presedinte al Clubului Sportiv PANDURII TARGU JIU pentru o perioada de trei luni, decizia fiind luata de Adunarea Generala a Actionarilor (AGA).

Din AGA PANDURII TARGU JIU FAC parte presedintele Consiliului Judetean Gorj, primarul municipiului Targu Jiu, managerul Complexului Energetic Oltenia si directorul societatii ARTEGO, decizia fiind luata in urma acuzatiei de blat privind meciul Pandurii Targu Jiu — Universitatea Cluj.

“In cursul diminetii, ajungand la birou, am gasit pe birou hotararea membrilor AGA de la Clubul Pandurii Targu Jiu prin care ma instiinteaza ca incepand de astazi am fost suspendat din functia mea de presedinte al Consiliului de Administratie pana pe data de 29 iulie 2015, pentru ca sunt implicat in trucarea rezultatului jocului de pe teren propriu disputat in data de 20 aprilie dintre Pandurii Targu Jiu si Universitatea Cluj. Dansii se sesizeaza dupa ce s-a scris in presa centrala, in presa locala, suspiciuni la Pandurii cu U Cluj. Eu avand o functie in cadrul U Cluj pe o perioada de patru luni, relatia cu cei de la U Cluj, faptul ca am pierdut cele trei puncte puse in joc, ma gandesc ca de aici au pornit suspiciunile”, a afirmat EUGEN PIRVULESCU.

Citeste si: FOTBAL LIGA I: PANDURII TG JIU – DINAMO BUCURESTI, scor 3-2

Acesta a mai aratat ca a sesizat miercuri Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si Comisia de Integritate din cadrul FRF si cere celor doua institutii sa ancheteze cazul suspendarii sale in urma acuzatiei de blat, pentru a se demonstra daca este sau nu vinovat.

“Am facut adrese catre DNA si la Comisia de Integritate a FRF prin care solicit sa vina sa ancheteze, si daca Eugen Pirvulescu a facut blat la jocul cu Universitatea Cluj, vreau sa ma duc la puscarie pe viata. Nu am facut deocamdata nicio plangere impotriva nimanui, dar probabil voi face, e imaginea mea, au trecut foarte multi ani de cand sunt in sport, am plecat din arbitraj dupa sapte ani de Liga I, si nu permit nimanui sa-si bata joc de imaginea mea. Daca a fost o sedinta AGA, era normal sa ma cheme si pe mine, sa ma intrebe, dar nu mi-au raspuns nici la telefon. Sansele sa fiu de la 29 iulie presedinte in continuare la Pandurii sunt zero. Imaginea mea este patata in aceste momente si nu accept. Vreau sa stau si cu jucatorii de vorba in aceasta dupa amiaza, sunt jucatori profesionisti, ei trebuie sa isi vada de treaba, suntem aproape de evitarea retrogradarii si am mare incredere in ei. Acum regret ca m-am intors la Targu Jiu”, a afirmat EUGEN PIRVULESCU.

Citeste si: CLUBURILE care au obtinut LICENTA de participare in sezonul viitor al COMPETITIILOR UEFA, anuntate de FRF

“Nu ma despart pentru totdeauna de Pandurii, probabil cand vor fi alti membri AGA ma intorc cu mare drag, Pandurii ramane in sufletul meu. As fi dorit foarte mult sa termin campionatul, as fi dorit sa fiu pe banca la finala Cupei Ligii Adeplast, dar asta este viata. Eu astept sa se deruleze anchetele, probabil va fi o comisie si in cadrul clubului. Probabil dupa incheierea anchetei, daca o sa mai fiu in libertate, cu orice club care are nevoie de serviciile mele, atunci o sa discutam, o sa analizam, dar deocamdata… Prerogativele mele au fost preluate de Mihai Stanescu, directorul Centrului de Copii si Juniori”, a mai spus el.

Pandurii Targu Jiu a pierdut meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj (0-1), rezultatul fiind intens criticat in mediul on-line.

Sursa foto: saptamanalulasalt.ro