EUGEN TEODOROVICI, despre o posibila REMANIERE a sa: SUNT DOAR ZVONURI

Ministrul de Finante, EUGEN TEODOROVICI, a declarat duminica, inainte de intalnirea conducerii PSD cu grupul senatorilor social-democrati, ca subiectul posibilei sale remanieri din functia de ministru se intemeiaza pe zvonuri si nu pe o discutie in partid.

“Cine a spus asta (posibilitatea remanierii — n.r.)? Eu nu am auzit. Nu comentez sursele, eu nu am auzit nimic de acest lucru. Stiu ca discutia se poarta la nivel politic in partid, daca este cazul. Pana acum asa ceva nu a fost. Deci sunt, probabil, doar zvonuri. Nu pot sa stiu dinainte, vom vedea maine (daca acest subiect va fi discutat in sedinta BPN al PSD de luni — n.r.). Maine la BPN discutam vizavi de comunicare in partid, intre partid si Guvern”, a spus acesta, la Senat.

EUGEN TEODOROVICI a tinut sa precizeze ca relatia pe care o are cu presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este una “foarte buna” si ca, in opinia sa, si-a indeplinit responsabilitatile de ministru al Finantelor.

CITESTE SI: PREDOIU: PONTA si TEODOROVICI sa ajusteze CHELTUIELILE, altfel punem CAINII pe ei 

“Important este ca ceea ce am facut pana acum am facut bine, atat la Ministerul Fondurilor Europene, cat si la Ministerul de Finante. (…) Nu am de ce sa am emotii”, a subliniat TEODOROVICI.

In ceea ce priveste posibilitatea ca Ilie Sarbu sa renunte la functia de lider al grupului PSD din Senat, TEODOROVICI a punctat faptul ca acesta este un om politic cu experienta si util partidului.

“Nu comentez eu lucrurile astea. Vom vedea azi care este discutia. Stim foarte bine ca este un om politic cu o mare experienta si ca este util partidului prin ceea ce dansul a facut. Are o experienta bogata si nimeni nu se poate indoi de acest lucru. Vom vedea care este discutia, care sunt propunerile (pentru sefia grupului senatorilor social-democrati — n.r.)”, a mai spus acesta.

Conducerea PSD se reuneste, duminica, la Senat, cu senatorii social-democrati, unul dintre subiectele discutiei urmand sa fie posibila demisie a lui Ilie Sarbu din calitatea de lider de grup.

 Sursa foto cursdeguvernare