EUGEN TEODOROVICI discuta la WASHINGTON cu reprezentantii FMI si BM despre noul COD FISCAL

Ministrul Finantelor Publice, EUGEN TEODOROVICI, conduce delegatia Romaniei care discuta la WASHINGTON, in perioada 16-19 aprilie 2015, cu reprezentantii Fondului Monetar International (FMI), ai Bancii Mondiale (BM), dar si cu cei ai agentiilor de rating, despre proiectul de lege privind CODUL FISCAL.

Vizita oficiala a delegatiei Romaniei are loc in cadrul Reuniunii de Primavara a Bancii Mondiale si FMI.

CITESTE SI: Cum explica ministrul TEODOROVICI misterioasa SITUATIE FINANCIARA expusa in Declaratia de avere 

Din delegatie fac parte atat reprezentanti ai Ministerului Finantelor Publice (MFP), cat si reprezentanti ai Bancii Nationale a Romaniei (BNR). Discutiile se vor purta si pe marginea masurilor prevazute in proiectul de lege privind Codul Fiscal, a executiei bugetare, respectiv stadiului implementarii angajamentelor convenite cu organismele financiare internationale, se arata intr-un comunicat al MFP, remis vineri presei.

CITESTE SI: TEODOROVICI: CONTROALELE ANAF vor fi INTENSIFICATE. UPDATE 

Ministrul EUGEN TEODOROVICI, va avea, in cursul zilelor de 17 si 18 aprilie, o serie de intalniri cu Andrea Schaechter, seful misiunii FMI in Romania, cu Poul M. Thomsen, director al Departamentului European al FMI, cu István Székely, seful misiunii Comisiei Europene pentru Romania, dar si cu alti oficiali ai organizatiilor financiare internationale, inclusiv cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Sursa foto: economica.net