EUGEN TEODOROVICI si MARIUS NICA au depus JURAMANTUL de INVESTITURA. UPDATE

EUGEN TEODOROVICI si MARIUS NICA vor depune luni, la Palatul Cotroceni, JURAMANTUL de INVESTITURA in functiile de ministru de FINANTE, respectiv ministru al FONDURILOR EUROPENE. Ceremonia de depunere a JURAMANTULUI de INVESTITURA va avea loc la ora 10:00. 

UPDATE: 10.05: KLAUS IOHANNIS, a semnat luni, 30 martie, Decretul prin care EUGEN ORLANDO TEODOROVICI este revocat din functia de ministru al Fondurilor Europene. Totodata, presedintele a semnat Decretul prin care se acesta este numit in functia de ministru al Finantelor Publice, informeaza un comunicat al Cotroceniului. Presedintele  a semnat si Decretul prin care se numeste in functia de membru al Guvernului MARIUS NICA, ministru al Fondurilor Europene.

Cei doi au depus juramantul intr-o ceremonie ce a avut loc la ora 10.00 la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis nu a sustinut un discurs la finalul ceremoniei.

Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele KLAUS IOHANNIS si prim-ministrul VICTOR PONTA au convenit in cursul unei intrevederi la Palatul Cotroceni asupra desemnarii noului ministru de FINANTE in persoana lui EUGEN TEODOROVICI, fost ministru al Fondurilor Europene. 

CITESTE SI: TRAIAN BASESCU, apel catre KLAUS IOHANNIS: Nu va intoarceti in BRATELE LUI FELIX 

De asemenea, la conducerea Ministerului FONDURILOR EUROPENE a fost numit, in locul lui EUGEN TEODOROVICI, MARIUS NICA.

Sursa foto: adevarul.ro