Eugen Tomac: As minti daca as spune ca nu ne afecteaza situatia prin care trece Elena Udrea

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Eugen Tomac, a declarat ca partidul este afectat de situatia prin care trece Elena Udrea, insa si-a exprimat speranta ca fostul sef al PMP isi va putea apara punctul de vedere in instanta.

Eugen Tomac a fost intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, in ce fel este afectat PMP de scandalul starnit in jurul Elenei Udrea si daca o considera “o victima a sistemului”.

Citeste si: MOTIVARE ICCJ: Functionari din MDRT plangeau la sedintele convocate noaptea de Elena Udrea

“As minti daca as spune ca nu ne afecteaza situatia prin care trece. Niciodata nu am comentat faptele din justitie, nu o voi face nici acum. Sper ca doamna Udrea sa isi poata apara punctul de vedere in instanta, judecatorul este cel care decide. In acelasi timp, nu putem ignora o realitate pe care a observat-o toata lumea, si anume ca s-au intamplat foarte multe chestiuni in tot acest timp in ce o priveste pe domnia sa, dar trag speranta ca in instanta si noi, si opinia publica, vom afla adevarul. E si in interesul nostru si m-as limita aici cu raspunsul. Nu mai este membru PMP din 29 ianuarie. Nu mai este membru din clipa in care a fost invitata la DNA”, a declarat Eugen Tomac.

Elena Udrea a fost arestata pe 10 februarie, iar in ziua urmatoare ea fiind arestata pentru 30 de zile prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in dosarul “Microsoft”.Pe 17 februarie, Udrea a fost plasata in arest la domiciliu, insa ulterior a fost din nou arestata, de aceasta data in dosarul “Gala Bute”. Decizia nu este definitiva, contestatia Elenei Udrea urmand sa se judece, in 5 martie, la ICCJ. 

Citeste si: ANUNT SURPIZA DESPRE TRAIAN BASESCU! VA FI VIITORUL PREMIER AL ROMANIEI