EUGEN TOMAC: Parteneriatul nostru cu presedintele TRAIAN BASESCU este unul SOLID

Parteneriatul dintre PMP si TRAIAN BASESCU este unul solid, iar partidul are acum obligatia sa raspunda increderii fostului presedinte prin aplicarea principiilor politice deja stabilite, a afirmat duminica, la Pitesti, liderul PMP, EUGEN TOMAC.

“Parteneriatul nostru cu presedintele TRAIAN BASESCU este unul solid (…), exista foarte multa incredere, este si timpul nostru sa raspundem cu aceeasi seriozitate si fermitate in ceea ce priveste obiectivele politice pe care le-am stabilit”, a spus TOMAC la inceputul sedintei Colegiului National al PMP.

Presedintele PMP a anuntat, totodata, ca principalele obiective ale partidului sunt, in prezent, definitivarea organizarii interne si pregatirea pentru alegerile locale din 2016.

“Cred ca fiecare dintre noi constientizeaza cât de importante sunt obiectivele stabilite, legate de alegerea si stabilirea candidatilor pentru viitoarea competitie electorala. Ne-am asumat ca in urmatoarea perioada sa deschidem larg partidul catre toti cei care sunt membrii nostri si sunt simpatizantii partidului nostru, pentru o competitie interna in cea ce priveste candidatii pentru functiile de consilieri comunali, consilieri orasenesti, consilieri pentru municipii, candidatii pentru functiile de primari de comune, orase si municipii. Cred ca criteriile pe care le-am stabilit sunt extrem de clare, cred ca partidul are in clipa de fata resurse suficiente pentru a atinge acel obiectiv pe care l-am stabilit si pentru merge mai departe si in ceea ce priveste linia de organizare a partidului”, a mai spus EUGEN TOMAC.

El s-a pronuntat si in favoarea unei implicari directe a liderilor de organizatii in viitoarea competitie electorala.

“Eu promovez ideea ca fiecare lider sa candideze la alegerile locale. Nu putem face politica fara a ne prezenta in fata cetatenilor si a le cere votul”, a precizat presedintele PMP.

Sursa foto www.adevarul.ro