Eugen Tomac, PMP: Dreapta se va uni in jurul unor principii, iar liderul ei va fi Traian Basescu

Eugen Tomac, presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), este convins ca dreapta va reusi sa ajunga in turul doi al alegerilor prezidentiale din 2014, avandu-l ca lider pe presedintele Traian Basescu.

“Sper ca toate orgoliile din zona de dreapta sa fie depasite dupa alegerile europarlamentare de anul viitor. Avem sansa de a intra in turul al doilea al prezidentialelor din 2014, daca vom fi capabili sa mergem cu un singur candidat sutinut de toti. Sunt convins ca dreapta se va uni in jurul unor principii, iar liderul ei va fi Traian Basescu, pentru ca este singurul lider recunoscut de toti cei care au vederi de dreapta si singurul care poate uni formatiunile din aceasta zona”, a declarat deputatul Eugen Tomac, pentru Romania Libera.

Presedintele PMP nu a dat detalii despre candidatul partidului la alegerile prezidentiale si a tinut sa atraga atentia ca in realitate PMP se afla la 5% in sondaje si nu la 3% asa cum arata acestea.

“Pentru start este destul de bine. La europarlamentare vom obtine un scor din doua cifre: prima va fi 1”, a mentionat presedintele Partidului Miscarea Populara.