EUGEN TOMAC: PUTIN, un stalinist confuz

EUGEN TOMAC a lansat un atac extrem de dur la adresa presedintelui rus VLADIMIR PUTIN! Liderul PMP il banuieste pe presedintele de la Kremlin ca are viziuni staliniste.

”Tarul Putin, care nu se trezeste din betia puterii, e din ce in ce mai confuz si sfidator la adresa umanitatii. Increzutul presedinte rus afiseaza o atitudine care ar trebuie sa ingrijoreze fiecare colt de lume civilizata.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: RUSIA, un partener al TERORISTILOR – LIVE TEXT

Nu-si asuma nimic, nu regereta nimic. Face ceea ce a fost invatat in scoala sovietica, gandeste ca un stalinisist si e continuu in razboi cu Occidentul.

Am spus de nenumarate ori ca Rusia de astazi reprezinta o amenintare reala si iata ca avem o mostra cat se poate de limpede de cinism sovietic alimentat de o frustrare pe care toti liderii Rusiei de ieri si de azi o manifesta.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: Este nevoie de un GUVERN DE CENTRU-DREAPTA cat mai REPEDE dupa alegerile prezidentiale

Kremlinul n-a putut convinge niciodata omenirea ca poate deveni partener pe termen lung si a încercat întotdeauna sa se impuna prin forta si amenintare.

Pentru liderii rusi, viata, fiinta umana nu valoreaza nimic. Avem exemple multe, dar imi vine in minte cazul de la Beslan, atunci cand acelasi cetatean sovietic, aflat acum in jiltul de la Kremlin, a ordonat moartea, fara sa dea nicio sansa de supravuietuire unor copii nevinovati. Astazi, alti copii si oameni nevinovati si-au pierdut viata pentru ca pentru Moscova nu exista decat un singur tip de gandire: omoram, mintim si supravietuim.

Aceasta este cea mai mare provocare pentru umanitate, gandirea sovietica care vrea sa se faca remarcata prin metodele care au conscarat-o. Gandirea sovietica inseamna amenintare continua, victime nevinovate, razboi sau, intr-un cuvant, gandire de criminal”, a scris TOMAC pe contul personal de Facebook.