EURO 2016, SFERTURI: TARA GALILOR-BELGIA, 22.00, Pro Tv, Dolce Sport / Cine va infrunta PORTUGALIA?

EURO 2016, SFERTURI de FINALA. TARA GALILOR si BELGIA se vor infunta, vineri seara de la ora 22.00, pentru un loc in semifinalele Campionatului European din Franta. Partida va avea loc pe arena din Lille, iar invingatoarea va juca in SEMIFINALE cu PORTUGALIA. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si ProTv.

BELGIA a terminat pe locul 2 in Grupa E, cu 6 puncte. Belgienii nu au inceput bine Campionatul European din Franta, pierzand in fata Italiei, scor 2-0, insa in urmatoarele doua partide, si-au imbunatatit jocul si au bifat doua victorii cu Irlanda (3-0) si Suedia (1-0). In optimi, BELGIA a reusit cel mai mare scor de la EURO 2016 de pana acum, dupa ce au invins-o pe Ungaria, scor 4-0. Alderweireld (10′), Batshuayi (78′), Hazard (80′) si Carrasco (90+1′) au inscris pentru echipa pregatita de Marc Wilmots.

In mod neasteptat, TARA GALILOR a reusit performanta de a castiga Grupa B, cu 6 puncte, dupa ce a castigat cu Slovacia in primul meci de la Euro 2016, scor 2-1, si s-a impus in fata Rusiei, scor 3-0. In a doua etapa, TARA GALILOR a pierdut cu Anglia, scor 2-1. TARA GALILOR a reusit o calificare istorica in sferturile de finala, dupa ce a castigat in optimi, scor 1-0, in fata Irlandei de Nord, gratie autogolului marcat de McAuley in minutul 75.

TARA GALILOR si BELGIA s-au mai infruntat pana in prezent de 12 ori. BELGIA s-a impus in 5 partide, TARA GALILOR are 4 victorii, iar 3 meciuri s-au terminat la egalitate. Golaveraj: 17-16 pentru galezi.

TARA GALILOR v BELGIA (echipe probabile):

TARA GALILOR: 
Hennessey – Gunter, Chester, A. Williams, Davies, Taylor – Allen, Ledley, Ramsey – Bale, R. Kanu. Selectioner: Chris Coleman.
BELGIA: Courtois – Meunier, Alderweireld, Kabasele, Verthongen – Nainggolan, Witsel – Carrasco, De Bruyne, Hazard – Lukaku. Antrenor: Marc Wilmots.

ARBITRU: DAMIR SKOMINA (Slovenia)
STADION: “Stade Pierre-Mauroy” (Lille).

Sursa foto: lameuse