EURO 2020: Intalnire decisiva pentru modernizarea STADIOANELOR din BUCURESTI

Patru stadioane din Bucuresti ar trebui sa fie modernizate serios in urmatorii ani pentru ca Romania sa poata fi una dintre gazdele Campionatului European din 2020.

Arenele STEAUA, DINAMO si RAPID se afla pe aceasta lista alaturi de stadionul Arcul de Triumf, utilizat de nationala de rugby. Desi ne aflam in a doua jumatate a anului 2016, lucrarile nu au inceput, iar miercuri va avea loc o sedinta decisiva, dupa cum anunta postul de televiziune DigiSport. “Nu e deloc tarziu, eu cred ca odata ce ne-am angajat ca organizam o competitie la nivel european, ar fi o catastrofa totala sa nu ajungem la standardele pe care le-am cerut. Cred ca nimeni nu ne-a obligat sa ne depunem candidatura”, a spus George Boroi, comandantul CSA Steaua.

CITESTE SI: PATRU STADIOANE DIN CAPITALA VOR FI MODERNIZATE IN PERSPECTIVA EURO 2020

La intalnirea de miercuri vor participa reprezentanti ai Companiei Nationale de Investitii, ai FRF, dar si ai cluburilor care au in proprietate stadioanele. Romania ar trebui sa organizeze trei MECIURI din grupe si unul din optimi la Euro 2020, iar stadioanele modernizate din Bucuresti ar urma sa fie utilizate ca baze de pregatire de echipele nationale.

Pana acum, Compania Nationala de Investitii a preferat sa pompeze bani in stadioanele din Craiova si Targu Jiu.

Sursa foto: prosport