Euro 2020, preliminarii. Insulele Feroe – România 0-3 (0-0) / Victorie mai chinuită decât o arată scorul! Video

Euro 2020, preliminarii. Naționala de fotbal a României s-a făcut, din nou, de râs în preliminariile Campionatului European din 2020, chiar dacă a câștigat la scor de neprezentare!

Update: Cosmin Contra este multumit de victorie, insa are motive de ingrijorare pentru meciul cu Norvegia. Dragos Grigore s-a accidentat inaintea meciului, iar Chiriches s-a accidentat in timpul partidei cu Feroe.

Contra a anuntat ca va chema doi jucatori la lot. Cristea, fundasul FCSB, si Burca, fundasul CFR-ului, vor veni de urgenta la lot: “Sunt trei puncte meritate, am dominat tot meciul. Avem probleme in a crea ceva in fata unei echipe care se baricadeaza in aparare. Si Florin Andone a avut o ocazie mare si putea sa marcheze.

Ce daca au avut ei cea mai mare ocazie a primei reprize? Felicit baietii pentru ca nu a fost un meci usor. Am incercat sa-i fac sa fie lucizi, le-am spus la pauza ca sigur vor cadea din punct de vedere fizic. Le-am spus sa fie calmi si asta au facut. Probabil ca Chiriches are ruptura si vor trebui sa vina doi jucatori in cantonament. Probabil, cei care au mai fost: Cristea de la FCSB si Burca de la CFR. Keseru are probabil o contractura. Sper sa castigam cu Norvegia si Suedia. Daca se pregatesc cum s-au pregatit saptamana asta, putem castiga”, a declarat Contra pentru ProTV.

Știre inițială

În Insulele Feroe, tricolorii au reușit o victorie pe final, prin golurile marcate de Pușcaș, Mitriță și Keșeru, care au marcat în ultimele 15 minute. Căpitanul tricolorilor, Vlad Chiricheş, a părăsit terenul accidentat, în minutul 38, fiind înlocuit cu Rus. La pauză, Insulele Feroe și România se aflau la egalitate, scor 0-0.

George Pușcaș, atacantul lui Reading, a marcat, în minutul 74, din poziție de unu la unu cu portarul din Feroe, din acțiunea pornită de Nicolae Stanciu. Adus din SUA și intrat din postura de rezervă, Alexandru Mitriță a închis tabela cu 7 minute înainte de final. Keșeru a marcat și el, în minutu 94, și a închis tabela, Insulele Feroe – România 0-3.

România: 12. Tătăruşanu – 2. Benzar, 5. Nedelcearu, 6. Chiricheş (4. Rus ’38)., 11. Bancu – 15. Anton – 8. Stanciu, 10. Hagi, 7. Coman (20. Mitriţă ‘69) – 9. Puşcaş, 23. Andone (13. Keşeru ’65). Selecţioner: Cosmin Contra

Insulele Feroe: 1. Nielsen – 5. Vatnsdal, 4. A. Gregersen, 13. Baldvinsson (16. E. Nielsen ’78) – 9. Rólantsson, 8. Hendriksson (15. Eriksen ‘71), 6. Hansson, 3. V. Davidsen – 10. S. Vatnhamar, 11. K. Olsen, 20. Bjartalíð. Selecţioner: Lars Olsen

Meciul a fost arbitrat de azerul Aliar Aghaiev, ajutat de compatrioţii săi Zeinal Zeinalov şi Akif Amirali, iar arbitru de rezervă a fost Rahim Hasanov.

În grupa F se mai dispută sâmbătă, însă de la ora 21.45, partidele Norvegia – Spania şi Malta – Suedia. Pentru România va urma confruntarea cu Norvegia, marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Sursa foto: sport

Sursa foto: sport