Euro 2020, preliminarii. Naționala României a ajuns la Torshavn, pentru meciul cu Insulele Feroe

Naționala României a aterizat la Torshavn, joi, în jurul orei 14:00, cu mai bine de 48 de ore înaintea meciului cu Insulele Feroe, din preliminariile EURO 2020.

Potrivit FRF, zborul a durat patru ore, iar tricolorii au fost întâmpinați de o vreme ploioasă și răcoroasă, la ora prânzului fiind aproximativ șapte grade Celsius. Staff-ul echipei naționale a decis să meargă în Torshavn cu două zile înaintea meciului tocmai pentru a se adapta la vremea din Insulele Feroe.

Citește și: EURO 2020, PRELIMINARII. ROMÂNIA DOBOARĂ UN RECORD UEFA LA MECIUL CU NORVEGIA! COPIII IAU CU ASALT ARENA NAȚIONALĂ

Meciul dintre Insulele Feroe şi România, din grupa F a preliminariilor pentru EURO 2020, se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00, la Torshavn. Trei zile mai târziu, de la ora 21:45, tricolorii vor întâlni Norvegia, pe Arena Naţională, de la ora 21:45.

După şase etape disputate în grupa F a preliminariilor pentru EURO 2020, România ocupă locul 3, cu 10 puncte. Pe primul loc se află Spania, cu 18 puncte, care este urmată de Suedia, cu 11 puncte. La turneul final se vor califica primele două clasate.

Sursa foto: frf