EUROPA LEAGUE: Adversari dificili pentru ASTRA si FC BOTOSANI in turul II al competitiei

ASTRA Giurgiu si FC BOTOSANI, reprezentantele Romaniei in EUROPA LEAGUE, a doua competitie de fotbal a continentului, si-au aflat astazi adversarele din preliminarii.

FC Botosani, locul opt in ultimul sezon de Liga Intai, va intra prima in competitie si va avea un adversar destul de facil in primul tur al competitiei, echipa georgiana TSKHIVALI, locul patru in ultimul sezon al Campionatului Georgiei. Sortii nu au fost insa la fel de blanzi cu moldovenii in turul urmator. Daca se vor califica, botosanenii vor da peste LEGIA VARSOVIA, locul 2 in campionat in ultimul sezon, in urma celor de la Lech Poznan si castigatoarea Cupei Poloniei intr-o finala cu aceeasi echipa din Poznan.

Tot cu o castigatoare de Cupa va juca si ASTRA Giurgiu, in turul 2 al Europa League. Este vorba despre INVERNESS, echipa scotiana la care a evoluat internationalul roman in sezonul 2007-2008. Scotienii au castigat in premiera cupa in acest sezon, dupa o finala cu Falkirk, scor 2-1.

Meciurile din turul I preliminar al Europa League vor avea loc pe 2 iulie — turul si 9 iulie — returul, in timp ce partidele din turul II preliminar se vor disputa pe 16 iulie — turul si 23 iulie — returul.

CITESTE SI: LIGA CAMPIONILOR: STEAUA BUCURESTI si-a aflat adversara din turul II preliminar