EUROPA LEAGUE: CFR CLUJ – DINAMO MINSK 0-2 (0-0) / Ardelenii s-au facut de rusine in fata bielorusilor

CFR CLUJ este departe de anii in care ardelenii reuseau sa obtina rezultate notabile in grupele LIGII CAMPIONILOR. Formatia din Gruia a capotat lamentabil in fata echipei din Belarus, DINAMO MINSK, elevii antrenorului VASILE MIRIUTA pierzand ambele manse in fata formatiei ex-sovietice.

Feroviarii ardeleni au inceput destul de bine jocul, ocazia irosita de NEGRUT fiind menita sa ii puna in garda pe fotbalistii adversarei din BELARUS, DINAMO MINSK sosind in Romania la adapostul unui fragil avantaj, 1-0, obtinut in prima mansa a TURULUI III PRELIMINAR al EUROPA LEAGUE in urma cu o saptamana.

CITESTE SI: EUROPA LEAGUE: SLOVAN – ASTRA 2-3 (2-1) / Giurgiuvenii se califica, fara emotii, in PLAY-OFF 

Pana la urma s-a demonstrat a fi un simplu foc de paie, iar eliminarea nervosului RADA (25) a facut ca misiunea elevilor lui VASILE MIRIUTA sa devina aproape imposibila. Dupa remiza alba inregistrata dupa primele 45 de minte, spre finalul jocului, echipierii lui DINAMO au reusit sa inscrie de doua ori in poarta aparata de FELGUEIRAS, dupa ce isi trecusera in cont si o bara. 

STASEVICI din lovitura libera (71) si UDOJI din lovitura de pedeapsa (81) au consfintit o victorie meritata a ex-sovieticilor care s-au calificat in PLAY-OFF-ul EUROPA LEAGUE, in timp ce ardelenii de la CFR CLUJ spera sa spele rusinea eliminarii din cupele europene in competitiile interne din sezonul in curs.

CITESTE SI: LIGA CAMPIONILOR: STEAUA – Aktobe 2 -1. Seara de Aktober Fest! 

CFR CLUJ: Felgueiras – Susici, Larie, I. Rada, Camora – Monroy, Muniru – Deac, Negrut, Fl. Costea – Tade.
DINAMO MINSK: Gutor – Karpovic, Bangura, Politevici, Veretilo – N. Nikolic, Simovic, Voronkov – Udoji, Adamovic, Stasevici.

Sursa foto: puterea.ro