EUROPA LEAGUE: Dinamo Minsk – CFR 1 – 0. Retur de foc pentru clujeni

CFR Cluj nu a reusit sa scoata un rezultat pozitiv in deplasarea de la Minsk jucata impotriva lui Dinamo. Gazdele au castigat la limita, 1-0, si au prima sansa la calificarea in play-off-ul EUROPA LEAGUE.

Primul semn rau pentru clujeni a venit din Romania! Partida trebuia transmisa integral de LOOK TV, insa conditiile atmosferice grele din Cluj nu le-a permis producatorilor televiziunii sa capteze semnalul video decat in minutul 19!

Citeste si: EUROPA LEAGUE: ASTRA – SLOVAN 3-0: Tripla lui FATAI apropie vicecampioana de play-off

Al doilea semn rau si decisiv in stabilirea scorului final, a fost, evident, jocul apatic al CFR-ului. Astfel, in prima repriza elevii antrenati de Vasile Miriuta nu au reusit sa se apropie de poarta adversa! Mai mult, bielorusii au fost periculosi, in cateva randuri, insa Felgueias a pastrat tabela neschimbata.

In partea secunda, apararea superaglomerata a clujenilor a cedat! Adamovici a inscris cu o lovitura de cap din interiorul careului(54). Nici dupa primirea golului, ardelenii nu au avut capacitatea sa puna presiune pe adversar. Singurele incercari au venit din partea lui Tade(65) si TAMUD(70), ale caroro suturi nu si-au atins tinta.

S-a terminat Dinamo Minsk – CFR 1-0, si echipa din Belarus a devenit favorita la calificare.

Echipele de start:

Dinamo Minsk: Gutor – Zaleski, Bangura, Politevich, Veretilo – Udoji, Voronkov, Simovici, Nikolici, Stasevich – Adamovici

Rezerve: Ignatovich, Molosh, Karpovich, Kontsevoi, Figueredo, Nikitin, Diomande

CFR: Felgueiras – Susici, Larie, Rada, Camora – Deac, Muniru, Monroy, Costea – Negrut – Tade

Rezerve: Amadio, Ene, Tiago Lopes, Vereş, Christian, Guima, Jakolis

Sursa foto: digisport.ro